SAP redefinește conceptul ERP, prin lansarea întregului pachet de aplicații Business Suite pe platforma HANA

SAP Business Suite 4 SAP HANA, dezvoltată integral pe platforma HANA, reimaginează și simplifică modul în care companiile derulează afacerile în noul mediu de business digitalizat și integrat la nivel internațional

BucureștiSAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, a lansat SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S/4HANA), o suită de aplicații software care redefinește conceptul ERP, prin care companiile pot simplifica modul în care își derulează afacerile, ținând cont totodată de noul mediu de business complet digitalizat și integrat la nivel internațional. Mai mult, SAP S/4HANA oferă clienților un grad de flexibilitate ridicat, prin posiblitatea unei implementări în cloud, on premise sau hibrid.

“În prezent, SAP redefinește conceptul de ERP pentru secolul 21. SAP S/4HANA creează o legătură între software și oameni, cu scopul de a construi afaceri care se desfășoară simplu, în timp real și în cadrul unei rețele integrate de business. Atunci când Hasso Platner a creat SAP HANA, am știut că va veni ziua în care SAP Business Suite va fi reinventată pentru era digitală. Într-o perioadă în care companiile din întreaga lume vor să patrundă pe noi piețe și să interacționeze cu clienții pe toate canalele, această platformă inovatoare oferă suport în dezvoltarea afacerilor. Asistăm la un moment istoric, care marchează începutul sfârșitului pentru infrastructura IT a secolului 20 și complexitatea aferentă acesteia”, a declarat Bill McDermott, CEO SAP.

Noua suită de business a fost dezvoltată doar pentru SAP HANA, cu scopul de a înlătura toate limitările tehnologice din trecut și pentru a beneficia de capabilitățile de analiză în timp real ale SAP HANA.

SAP S/4 HANA extinde beneficiile simplificării către toate liniile de business din toate industriile, oferind o experiență facilă și personalizată pentru fiecare utilizator și pe orice tip de dispozitiv, asigură un model de date simplificat, dar care oferă o imagine extrem de detaliată asupra proceselor de business în timp real.

SAP S/4 HANA are ca scop generarea de inovație în business, prin simplificare și conectarea oamenilor, a dispozitivelor și a rețelelor de afaceri în timp real, pentru a sprijini crearea unor noi modele de business. Această suită va accelera și trecerea către Internet of Things și Big Data. Modelul de date simplificat permite clienților să își reimagineze infrastructura IT, generând costuri mai reduse și aducând o eficiență sporită în IT.

Noua suită de aplicații SAP S/4 HANA va integra și portofoliul SAP de soluții cloud, precum cele oferite de Ariba, Fieldglass sau SuccessFactors, oferind clienților o flexibilitate mult mai mare pentru migrarea în cloud, în funcție de nevoile fiecăruia, menținând în tot acest timp integrarea și beneficiile de business ale soluțiilor SAP deja existente.

Despre SAP
Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 282.000 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.sap.com

Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania.

Pentru mai multe informaţii pentru presă:
Vlad Anastasiu
Tel: 0727 317 945
E-mail: vlad.anastasiu@totalpr.ro