Angajații vor putea renunța la telefoanele de serviciu. SAP și Google anunță un nou parteneriat

BucureștiSAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, a semnat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea soluției Android for Work, care permite angajaților să utilizeze în siguranță la locul de muncă dispozitivele mobile personale cu sistem Android. În plus, soluția le permite acestora să treacă oricând de la activitățile legate de serviciu la cele personale și viceversa, fără grija controlului asupra datelor. În același timp, integrarea soluției în portofoliul SAP Mobile Secure ajută managerii de IT și dezvoltatorii să gestioneze și să securizeze dispozitivele, aplicațiile și conținutul mobil din peisajul Android, susținând totodată și dezvoltarea de aplicații standard.

“În ultimul timp, se poate observa o creștere a numărului de angajați care aduc propriile dispozitive Android la locul de muncă. În acest sens, SAP, lider în dezvoltarea și implementarea de aplicații de business pe platforma Android, va oferi clienților soluția Android for Work – o metodă simplă și sigură de a utiliza dispozitivele proprii Android, indiferent de versiunea sistemului de operare al acestora, în cadrul serviciului. De asemenea, cele mai importante aplicații de business SAP vor putea fi instalate pe Android for Work”, a declarat Dirk Boessmann, Vicepreședinte Senior al diviziei Mobile Development din cadrul SAP.

SAP va continua să le ofere clienților care doresc să utilizeze sistemul de operare Android cele mai recente versiuni ale SAP Mobile Platform, SAP Mobile Secure și câteva sute de aplicații mobile, prin intermediul SAP Mobile Place, un magazin de aplicații securizat.

Mai multe informații despre soluția dezvoltată de SAP în colaborare cu Google puteți afla de aici. Pentru a afla mai multe detalii despre soluțiile mobile SAP, vizitați www.sap.com/mobile.

Despre SAP
Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 282.000 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.sap.com

Notă către editori:
Pentru a viziona şi descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesaţi www.sap.com/photos . Pe această platformă puteţi găsi materiale foto la rezoluţie mare care pot fi utilizate în cadrul publicaţiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesaţi www.sap-tv.com . Pe acest site sunt accesibile video-uri care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteţi înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV.

Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania.

Pentru clienţii interesaţi de produsele SAP:
SAP România: tel: 031.225.2812

Pentru mai multe informaţii pentru presă:
Vlad Anastasiu
Tel: 0727 317 945
E-mail: vlad.anastasiu@totalpr.ro