Dragoș Petrea preia ca interimar managementul SAP România, după retragerea lui Valentin Tomșa

BucureștiÎncepând cu 1 octombrie, Valentin Tomșa se va retrage de la conducerea SAP România, subsidiara locală a SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie. Manager interimar va fi Dragoș Petrea, în prezent SAP Channel Lead pentru regiunea Europei de Sud-Est.

Conducerea interimară a SAP România va fi asigurată de către Dragoș Petrea, care are mai mult de 12 ani de experiență în industria IT locală, din care peste 5 ani în cadrul SAP. În prezent, Dragoș este SAP Channel Lead pentru regiunea Europei de Sud-Est, respectiv România, Bulgaria, Slovenia, Croația și Republica Moldova.

“Valentin Tomșa a ajutat la poziționarea SAP ca standard în industria locală de software și a dezvoltat organizația locală, în prezent numărând câteva sute de angajați implicați în activitățile de vânzare și consultanță. Avem cele mai înalte aprecieri pentru modul în care Valentin a condus operațiunile SAP în ultimii 14 ani, precum și pentru importantele contribuții pe care le-a adus atât business-ului din România, cât și la nivelul Europei de Sud-Est, și îi urăm succes în planurile sale de viitor”, a declarat Vojislav Genić, Managing Director SAP pentru regiunea Europei de Sud-Est.

Despre SAP

Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 291.000 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sap.com.

Notă către editori:
Pentru a viziona şi descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesaţi www.sap.com/photos. Pe această platformă puteţi găsi materiale foto la rezoluţie mare care pot fi utilizate în cadrul publicaţiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesaţi www.sap-tv.com. Pe acest site sunt accesibile video-uri care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteţi înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV.

Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la www.facebook.com/officialsapromania.

Pentru clienţii interesaţi de produsele SAP:

SAP România: tel: 031.225.2812

Pentru mai multe informaţii pentru presă:
Vlad Anastasiu
Tel: 0727 317 945
E-mail: vlad.anastasiu@totalpr.ro