SAP își întărește poziția de piață pe segmentul Cloud Analytics prin achiziția Roambi

BucureștiSAP SE, liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, își întărește poziția de piață pe segmenul Cloud Analytics în urma achiziției Roambi, una dintre cele mai populare și utile suite de aplicații din lume, care va fi integrată pe platforma SAP HANA. Prin această achiziție, compania își propune ca accesul și analiza datelor direct de pe mobil să fie la îndemâna oricui.

Având o arhitectură intuitivă, Roambi aduce informații relevante la îndemana tuturor. Practic, solutia transformă analizele de business în diagrame interactive, ușor de citit și de interpretat, special concepute pentru telefon și tabletă.

De asemenea, Roambi rezolvă și o altă problemă, a mobilitatii, în condițiile în care majoritatea profesioniștilor, indiferent de domeniul de ativitate, nu au încă acces la o analiză intuitivă a datelor organizației din care fac parte, mai ales atunci când căltoresc sau lucrează de la distanță.

“Tradiționalul ciclu strategie – execuție nu mai este suficient de agil pentru a fi ajustat la noile realități digitale, care presupun disponibilitatea datelor în timp real. SAP a înțeles impactul transfomării digitale și oferă companiilor o serie de instrumente de analiză pentru fiecare industrie și linie de business, într-un mod accesibil inclusiv utilizatorului individual. Soluțiile pot fi disponibile în cloud sau on-premise și sunt gândite să fie accesate de oriunde și să ofere informații în timp real. Aceste facilități nu pot fi oferite la ora actuală de nici un jucator specializat doar pe zona de analytics” a declarat Steve Lucas, președinte, Digital Enterprise Platform, SAP.

Fiind recunoscută ca lider în ceea ce privește soluțiile de business intelligence pentru mobil, SAP va continua, prin integrarea noilor soluții în platforma cloud SAP HANA, să contribuie semnificativ la transformarea digitală, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și eficientiza activitatea cu ajutorul soluților analitice, ușor de folosit pentru a extrage date relevante oriunde și oricând.

Despre SAP

Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 291.000 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sap.ro.

Notă către editori:

Pentru a viziona şi descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesaţi www.sap.com/photos. Pe această platformă puteţi găsi materiale foto la rezoluţie mare care pot fi utilizate în cadrul publicaţiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesaţi www.sap-tv.com. Pe acest site sunt accesibile video-uri care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteţi înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV.

Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la www.facebook.com/officialsapromania.

Pentru clienţii interesaţi de produsele SAP:

SAP România: tel: 031.225.2812

Pentru mai multe informaţii pentru presă:
Andra Troașcă
Tel: 0733.057.497

E-mail: andra.troasca@totalpr.ro