SAP SuccessFactors, lider pentru al şaptelea an consecutiv în clasamentul IDC MarketScape „Worldwide Integrated Talent Management”

BucureştiSAP SuccessFactors, un brand al SAP SE, rămâne, pentru al şaptelea an consecutiv, lider de piaţă, potrivit IDC MarketScape –”Worldwide Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment”, cel mai recent studiu care are ca obiectiv evaluarea capabilităţilor şi strategiilor platformelor cloud de top pentru managementul resurselor umane.

IDC MarketScape a evaluat capabilităţile integrate de recrutare, dezvoltare profesională, managementul performanţelor şi compensare. Poziţiile în clasament au fost determinate de analizarea rezultatelor obţinute în urma sondajelor de opinie, interviurilor şi experienţelor utilizatorilor finali, luând în considerare o serie de factori precum facilităţile oferite utilizatorilor, caracterul complet al soluţiilor, modul de furnizare a serviciilor, eficienţa costurilor şi modul de integrare.

Printre principalele puncte forte ale soluţie SAP SucessFactors identificate în urma acestui studiu s-au evidenţiat facilităţile oferite utilizatorilor dezvoltate în urma unor cercetări şi analize complexe ale pieţei, dar şi viabilitatea soluţiei, portofoliul diversificat şi răspândirea la nivel global.

“SAP SuccessFactors continuă să inoveze în cee ce priveşte portofoliul soluţiilor dedicate managementului talentelor, pentru a se asigura că toate modulele rămân relevante şi în acord cu cele mai noi tendinţe şi tehnologii”, a declarat Lisa Rowan, vicepreşedinte pe segmentul de cercetare a Resurselor Umane, Talentului şi Strategiilor de Învăţare din cadrul IDC.

Organizaţiile încep să îşi regândească procesele interne în vederea atragerii şi păstrării talentelor, element care poate părea dificil în condiţiile în care forţa de muncă este formată din reprezentanţi ai mai multor generaţii, iar impactul digitalului devine din ce în ce mai puternic asupra companiilor, proceselor şi oamenilor. Lucrurile încep însă să se schimbe în momentul în care managerii realizează că pot obţine rezultate mai bune dacă au angajaţi loiali, dedicaţi şi conectaţi.

În acest context, SAP SuccessFactors oferă un sistem de management al angajaţilor, proceselor şi al conformităţii la nivelul resurselor umane, îmbinând aplicaţii de business aliniate la modul de lucru şi de învăţare al personalului. Suita de soluţii are, totodată, abilitatea de a furniza informaţii relevante ce pot ajuta managerii să ia deciziile care pot duce la dezvoltarea business-urilor.

Despre SAP

Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP SE este în centrul revoluţiei tehnologice şi de business de astăzi. Alegând principiul simplităţii în gestiunea afacerilor, SAP ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să îşi optimizeze procesele, oferindu-le agilitatea necesară pentru a crea constant noi oportunităţi de creştere, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 310.000 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil.

Despre SAP România

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, şi-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizori IT locali de top. În ultimii 14 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local şi la transformarea digitală a organizaţiilor. Astăzi, mai mult de 500 de companii din România utilizează soluţii software SAP, din industrii precum utilităţi, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producţie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienţi SAP.

În 2011, SAP a demarat un mare proiect de investiţii în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanţă pentru tehnologiile Cloud şi HANA din Europa, care deserveşte clienţi SAP din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, cu ajutorul a 400 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sap.ro.

Notă către editori:

Pentru a viziona şi descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesaţi www.sap.com/photos . Pe această platformă puteţi găsi materiale foto la rezoluţie mare care pot fi utilizate în cadrul publicaţiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesaţi www.sap-tv.com. Pe acest site sunt accesibile video-uri care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteţi înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV.

Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania.

Pentru clienţii interesaţi de produsele SAP:

SAP România: tel: 031.225.2812

Pentru mai multe informaţii pentru presă:
Simona Roşu
Tel: 0729.09.82.24 / 0729.09.82.24
E-mail: simona.rosu@totalpr.ro