Microsoft implementează SAP SuccessFactors, pentru transformarea proceselor de HR la nivel global

SAP, liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, anunță că Microsoft a ales suita SAP SuccessFactors HCM (human capital management) pentru a gestiona, la nivel global, procesele de HR în cloud.

Prin implementarea suitei complete SAP SuccessFactors HCM, Microsoft își propune reducerea costurilor și creșterea eficienței proceselor de HR. De asemenea, compania are în vedere alinierea experienței candidaților și angajaților cu filosofia companiei, orientată spre mobilitate și cloud, în activitățile care au în vedere atragerea și recrutarea talentelor, creșterea nivelului de implicare și a rezultatelor.

Microsoft se alătură astfel unui portofoliu de peste 1.350 de companii care au implementat deja SAP SuccessFactors Employee Central, un sistem HR inovator, care depășește limitele clasice ale automatizării, permițând gestionarea eficientă, în cloud, a forței de muncă de la nivel global.

“Procesele de HR au crescut în complexitate în ultimii ani, mai ales ales raportat la companiile foarte mari. Microsoft este unul dintre clienții care au înțeles că transformarea digitală necesită o simplificare a acestei activități și o migrare în mediul cloud, care oferă flexibilitate și inovație constantă”, a declarat Mike Ettling, președinte SAP SuccessFactors.

Soluțiile SAP SuccessFactors oferă utilizatorului o experiență facilă, datorită interfeței moderne, intuitive, și a capabilităților avansate de colaborare, indiferent de dispozitivul de pe care sunt accesate.

“Odată cu accelerarea procesului de tranformare digitală și redefinire a viitorului industriei în care activăm, este important să implementăm platforme inovatoare pentru atragerea și dezvoltarea talentelor în cadrul companiei, precum și pentru a crește productivitatea. Angajații joacă un rol cheie în succesul companiei, iar SAP are o viziune comună cu a noastră în ceea ce privește simplificarea proceselor HR și dezvoltarea unor experiențe moderne, integrate, pentru angajați”, a declarat Jacky Wright, vicepreședinte IT în cadrul Microsoft.

Anunțul reprezintă un nou pas în parteneriatul dintre SAP și Microsoft, după ce recent SAP a ales Microsoft Azure ca serviciul de cloud public recomandat pentru soluțiile SuccessFactors.

Despre SAP

Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 310.000 de clienţi din sectorul public și privat să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil.

Despre SAP România

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 14 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizaţiilor. Astăzi, mai mult de 500 de companii din România utilizează soluţii software SAP, din industrii precum utilităţi, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producţie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienţi SAP.

În 2011, SAP a demarat un mare proiect de investiţii în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanţă pentru tehnologiile Cloud și HANA din Europa, care deservește clienţi SAP din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a 400 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sap.ro.

Notă către editori:

Pentru a viziona şi descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesaţi www.sap.com/photos . Pe această platformă puteţi găsi materiale foto la rezoluţie mare care pot fi utilizate în cadrul publicaţiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesaţi www.sap-tv.com . Pe acest site sunt accesibile video-uri care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteţi înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV. Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la https://www.facebook.com/officialsapromania/ .

Pentru clienţii interesaţi de produsele SAP: SAP România: tel: 031.225.2812

Pentru mai multe informaţii pentru presă:
Cristina Toma
Tel: 0727.317.945
E-mail: cristina.toma@totalpr.ro