IoT utilitati

Leonardo, soluția SAP care va transforma orice companie într-un business digital scalabil

București – Mai 2017 – SAPPHIRE NOW, cel mai important eveniment dedicat economiei digitale, organizat în fiecare an de SAP, a avut loc anul acesta în Orlando, SUA, în perioada 16 – 18 mai. Timp de trei zile, peste 30.000 de invitați, CEO și manageri ai celor mai influente organizații la nivel global, au participat la conferințe, prezentări și workshopuri dedicate transformării digitale în business. În cadrul discursului său din deschiderea evenimentului, CEO-ul SAP SE, Bill McDermott, a anunțat extinderea SAP Leonardo, soluția urmând să integreze capabilități de machine learning, IoT, Big Data și tehnologii blockchain.

Companiile au nevoie de arhitecturi deschise care pot transforma în timp real datele din sisteme tranzacționale în informații vitale pentru organizație. De asemenea, companiile au nevoie și de un partener cu experiență în transformarea digitală, care poate oferi suport atât în zona proceselor de business, dar și soluții tehnologice de top.

Experiența SAP în industria de software de business, împreună cu portofoliul vast de soluții și expertiza în tehnologiile emergente, îi oferă companiei o poziție inedită pentru a ghida clienții în transformarea digitală. Astfel, clienții SAP vor putea deveni adevarate business-uri digitale scalabile, punând inovația în practică și generând rezultate.

Pentru transformarea unei companii într-un business digital sunt necesare schimbări la nivelul proceselor dar și a modelului de business, schimbări ce nu pot fi livrate de o singură tehnologie. Soluția extinsă SAP Leonardo încorporează capabilitățile diferitelor tehnologii, precum machine learning, IoT, Big Data, analytics și blockchain, în platforma SAP Cloud, dar și expertiza și know-how-ul SAP în diverse industrii, aplicată prin metodologii avansate de Design Thinking. Cu zeci de premii și recunoașteri în industrie, fiecare dintre soluțiile cuprinse în portofoliul SAP poate avea o contribuție valoroasă în transformarea digitală a clienților noștri, însă adevărata forță este dată de soluția care le înglobează pe toate – SAP Leonardo a declarat Mala Anand, președinte al SAP Leonardo.

Acest sistem digital inovativ le va oferi clienților fie o abordare axată pe industrie, numită accelerator de industrie, aliniat cu metodologii specifice, cu prețuri și timp de livrare fixe, fie o abordare flexibilă ce le va permite clienților să dezvolte ce au ei nevoie pentru afacerea acestora. SAP integrează, de asemenea, capabilitățile SAP Leonardo cu aplicațiile existente pentru a le face și mai puternice și mai inteligente și va oferi servicii pentru dezvoltatori și partenerii SAP, pentru ca aceștia să își poată dezvolta propriile aplicații, susținuți de o rețea de centre SAP Leonardo, având pentru început sedii în New York, Paris, Sao Leopoldo și Bangalore.

Utilizând SAP Leonardo, clienții pot inova mai rapid și pot scala inovațiile, integrându-le în toate aplicațiile și procesele de business. SAP va oferi expertiza sa în servicii de Design Thinking pentru a ajuta clienții să realizeze trecerea mai rapid de la idei inovatoare la un plan concret pentru o implementare scalabilă.

###

Despre SAP

SAP, lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, este în centrul revoluției tehnologice și de business. În prezent compania are circa 350.000 de clienți, din peste 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală. SAP oferă companiilor expertiza necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale și o platformă de tip End-to-End care acoperă toate procesele de business din 25 de industrii.

SAP contribuie la simplificarea proceselor de business, oferindu-le companiilor posibilitatea de a utiliza date în timp real, pentru a anticipa, în prezent, tendințele clienților.

Despre SAP România

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 15 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizaţiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluţiile SAP, din industrii precum utilităţi, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producţie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienţi SAP.

În 2011, SAP a demarat un proiect de investiţii în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanţă pentru tehnologiile Cloud și HANA din Europa, care deservește clienţi SAP din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a 500 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sap.ro.

 ###

 Notă către editori:

Pentru a viziona şi descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesaţi www.sap.com/photos . Pe această platformă puteţi găsi materiale foto la rezoluţie mare care pot fi utilizate în cadrul publicaţiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesaţi www.sap-tv.com . Pe acest site sunt accesibile video-uri care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteţi înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV. Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania.

Pentru clienţii interesaţi de produsele SAP: SAP România: tel: 031.225.2812