>

Noul parteneriat SAP – Microsoft sprijină tranziția companiilor către cloud și oferă clienților o experiență îmbunătățită

Parteneriatul cu SAP se bazează pe angajamentul comun de a oferi cea mai bună experiență cloud pentru clienți.

De la eforturile comune depuse pentru a sprijini transformarea digitală, până la simplificarea și accelerarea tranziției către cloud printr-un angajament comun susținut prin programul Embrace, parteneriatul dintre SAP și Microsoft continuă să susțină transformarea digitală a clienților enterprise.

Acest parteneriat marchează o altă etapă interesantă pentru colaborarea de lungă durată dintre cele două companii. Printr-un acord nou, unic și diferențiat, care are la bază programul Embrace, Microsoft Azure este acum partenerul cloud preferat al SAP pentru tranziția clienților SAP ERP și S/4HANA de la un model on-premise în cloud.

Noul acord de tip go-to-market oferă clienților posibilitatea de a alege o strategie de migrare în cloud către SAP S/4HANA pe Azure, care reduce complexitatea operațiunilor, minimizează costurile și valorifică cele mai bune tehnologii și expertiza ambelor companii. Clienții își doresc ca cele două companii să colaboreze în beneficiul transformării digitale, iar acest acord este un pas important în această direcție.

Prin angajamentului față de programul Embrace, Microsoft oferă clienților o combinație puternică de arhitecturi de referință unificate, cele mai bune practici specifice industriei, servicii de implementare și asistență, toate într-un pachet holistic care simplifică migrarea către cloud.

Parteneriatul dintre SAP și Microsoft are o durată de mai bine de 25 de ani și are la bază devotamentul comun de a oferi puterea cloud-ului unei baze extinse de clienți.