Končan SAP FORUM 2004

Danes se je na Bledu končal drugi dvodnevni forum podjetja SAP v Sloveniji, vodilnega svetovnega ponudnika poslovnih rešitev.

BledNa SAP FORUM-u 2004 je več kot 200 strokovnjakov in uporabnikov informacijske tehnologije iz Slovenije in tujine razpravljalo o uporabi sodobnih poslovnih informacijskih sistemov.

Forum na Bledu je bil pomemben zato, ker so udeleženci posebej opozorili na položaj slovenskega gospodarstva po vstopu v EU. V podjetju SAP že nekaj časa poudarjajo, da bo uporaba programov za pomoč vodstvenim kadrom odločilnega pomena. Ob pravilni uporabi informacijske tehnologije lahko na osnovi računalniških podatkov odločajo kvalitetno, hitro in s tem poslovno uspešno. To sta v uvodnih besedah foruma potrdila tudi gostja letošnjega foruma, g. Stojan Petrič, predsednik uprave Kolektor Group in g. Silvo Svete, predsednik uprave podjetja Belinka d.d. Predstavnik analitične hiše Gartner je opozoril na pomen takojšnjega spreminjanja strategij podjetij glede na zahteve trga predvsem z uporabo informacijskih tehnologij.