Letošnja SAP-jeva inovacija SAP NetWeaver navdušila že 1000 podjetij

SAP, vodilni svetovni ponudnik je s svojo inovacijo SAP NetWeaver, integracijsko in aplikativno platformo navdušil že več kot 1000 podjetij.

LjubljanaEden od pomembnih strateških ciljev v letu 2004 nemškega softwerskega koncerna iz Walldorfa je bil tudi pridobitev 1000 referenčnih strank, ki uporabljajo SAP NetWeaver

Inovacija, ki jo je SAP na trg ponudil marca letos, pomaga podjetjem, da s pomočjo enotne platforme znižajo skupne stroške lastništva in povečujejo povratek svojih investicij v informacijsko tehnologijo. Polovica vseh podjetij, ki SAP Netweaver uporabljajo, prihajajo iz Evrope, 30 odstotkov jih je v Ameriki in 20 odstotkov podjetij prihaja iz Azije. Ta referenčna podjetja uporabljajo integracijsko platformo za povezovanje SAP-jevih kot drugih informacijskih rešitev in aplikacij.

Večina informatikov v podjetjih je navdušena nad SAP-jevo tehnološko rešitvijo, saj je usklajevanje različnih sistemov večna tema v svetu poslovne informatike, SAP NetWeaver pa omogoča ravno to – usklajevanje različnih sistemov in rešitev na eni sami integracijski platformi.

Tudi Slovenija ne zaostaja – Belinka Group je informacijske rešitve v šestih svojih podjetjih povezala s pomočjo komponent SAP NetWeaverja in dopolnila omenjeno številko. Gotovo jim bodo sledila še druga naša podjetja.