SAP-jev predsednik Kagermann bo otvoril CeBIT 2005

SAP AG je sporočil, da bo imel Henning Kagermann, predsednik SAP-ja, letošnji otvoritveni govor na največjem svetovnem IT sejmu, ki tradicionalno pripada vodilnemu podjetju v panogi.

LjubljanaKagermann bo v otvoritvenem nagovoru udeležencem predstavil vizijo o bodočem razvoju poslovanja podjetij, gospodarskih vplivih in o pomenu informacijske tehnologije, kot ključu za inovacije in rast.

SAP obenem vabi udeležence na svoj prenovljen razstavni prostor, kjer bo predstavljena vizija odprtosti in enostavnosti integracije rešitev za podjetja. Vse dni bodo potekale različna predavanja o rešitvah za majhna in srednje velika podjetja. SAP je eden največjih razstavljalcev na letošnjem CeBIT-u, ki bo potekal v nemškem Hanovru od 10- do 16. marca. Podjetje se bo tam predstavilo na glavnem razstavnem prostoru v hali 4 ter v halah 9 (rešitve za javno upravo) in 17 (rešitve za ponudnike finančnih storitev).

SAP-jeva rdeča nit na CeBIT-u 2005 bo, poleg skoraj 30 SAP-jevih panožnih rešitev, trenutno najboljši ERP produkt na trgu, mySAP ERP. Predstavil bo tudi svojo vodilno rešitev za upravljanje s strankami, mySAP CRM ter integracijsko in aplikativno platformo SAP NetWeaver. Predstavljeni bodo tudi SAP-jevi dosežki na področju mobilne tehnologije in tehnologije za radio-frekvenčno identifikacijo (RFID).