Trgovski gigant Limited Brands izbral SAP-jevo rešitev za trgovine

SAP AG je objavil, da je ameriško podjetje Limited Brands izbralo panožno rešitev za trgovino, SAP for Retail, vključno z aplikacijo SAP Apparel and Footwear (SAP AFS), da bi lažje upravljalo s svojimi blagovnimi znamkami, s prodajnimi operacijami in globalnimi oskrbovalnimi verigami.

LjubljanaPodjetje Limited Brands bo svoje operacije vodilo na enotni SAP-jevi platformi in bo namesto raznolikih obstoječih sistemov vpeljalo SAP-jevo panožno rešitev, skupaj z aplikacijami, kot je npr. SAP POS Data Management. Tako bodo povečali odzivnost na zahteve trga, povečali učinkovitost operacij in omogočili rast in razvoj svojim blagovnim znamkam.

Limited Brands prodaja žensko in moško spodnje perilo in druge izdelkov za osebno nego pod različnimi blagovnimi znamkami v več kot 3 800 trgovinah. S skoraj 2 tisoč uporabniki bo podjetje vpeljalo SAP-jevi panožni rešitvi za trgovine in za proizvajalce izdelkov široke potrošnje, obenem pa še rešitev za upravljanje celotnega podjetja, mySAP ERP; tehnološka platforma SAP NetWeaver pa bo služila kot osnova za omenjene rešitve. Tako bodo pri Limited Brands dodatno izkoristili investicije v tehnologijo, obenem pa izkoristili inovativne poslovne procese, ki jim jih ponuja SAP.

Rešitev SAP for Retail je integrirana poslovna rešitev, ki pomaga trgovskim podjetjem upravljati njihove poslovne procese prek celotne organizacije, od centrale podjetja vse do nivoja trgovin. Omogoča učinkovite storitve za stranke prek različnih orodij in z širokim naborom panožno specifičnih funkcionalnosti.

Funkcionalnost SAP Apparel and Footwear bo podjetju Limited Brands omogočila celovit nadzor nad njihovimi globalnimi oskrbovalnimi verigami. SAP-jeve integrirane rešitve za trgovine in oskrbovalne verige lahko neposredno povezujejo oskrbovalna podjetja in tako skrajšajo čase in omogočijo podjetjem hitrejše odzivanje na spremembe in zahteve strank.

“Limited Brands se ponaša z najboljšimi znamkami v svetu modnega trgovanja in zato smo veseli, da so se pridružili naraščajočemu številu vodilnih trgovcev, ki so izbrali SAP-jeve storitve,” je dejal Jim McMurray, podpredsednik oddelka Retail pri SAP-ju. “Z obsežnim znanjem o izboljšanju poslovnih procesov za trgovinska in proizvodnja podjetja želi SAP še posebej zadovoljiti njihovega potrebe o načinih poslovanja in želi razvijati najboljše strateške prednosti in pospešiti povratek investicij v informacijsko tehnologijo.”