SAP TechEd ’05 za tehnološko inovativnost

Več kot 10000 SAP-jevih strank, partnerjev in tehnoloških strokovnjakov se bo udeležilo največje tehnološko izobraževalne konference o SAP NetWeaver-ju. Shai Agassi o uporabi Enterprise Services Architecture (ESA) danes

DunajSAP AG je objavil načrte, ki jih bo podrobneje predstavil na svoji največji tehnološki konferenci letos, SAP® TechEd ’05. Dogodek nudi SAP-jevim strankam, partnerjem in tehnološkim strokovnjakom obširen nabor delavnic, certificiranih tečajev in tehnoloških delavnic, ki bodo govorila, kako infrastrukturo informacijske tehnologije preoblikovati v takšno, da omogoča spreminjanje in rast podjetij.

Konferenca SAP TechEd ’05, ki bo nam najbližje na Dunaju, od 21. do 23. septembra, pet dni kasneje pa še v Bostonu, 27. – 30. september, ponuja nov izobraževalni program za poslovne analitike, svetovalce, direktorje IT-ja in sistemske administratorje. Teme več kot 300 delavnic in predavanj bodo trenutno najbolj aktualne, kot so vodenje poslovnih procesov, spletne storitve, storitveno naravnane arhitekture (SOA) in razvoj na Javi in Linuxu.

SAP, kot edini ponudnik aplikacij SAP xApps, mySAP Customer Relationship Management (mySAP CRM) in SAP Analytics za Service Oriented Arhitecture (SOA) v svoji branži, je v edinstvenem položaju, saj pomaga podjetjem do povečevanja prilagodljivosti poslovanja.

Glavni govornik na SAP TechEd-u ’05 bo Shai Agassi, predsednik Product and Technology Group in član SAP-jevega izvršilnega odbora, ki bo predstavil, kako SAP vključuje platformo SAP NetWeaver v svoje poslovne rešitve in kako lahko partnerji in razvijalci izkoristijo inovativnost te tehnologije.

Skupnost SAP NetWeaver in ESA sta se povečali na 855 neodvisnih programskih ponudnikov s certifikatom “Powered by SAP NetWeaver”, kar pomeni več kot 2500 svetovalcev in tisoče sistemskih integratorjev, ki danes že sledijo t.i. “ESA road mapu” pri svojih strankah.

“Inovativna podjetja so že začela načrtovati svoj prehod na storitveno naravnano arhitekturo (SOA),” je dejal Agassi. “Dogodki, kot je SAP TechEd oblikujejo skupnosti za uspešno izvajanje tako, da omogočajo strankam, partnerjem in razvijalcem izmenjavo in pridobivanje znanj in izkušenj z SAP NetWeaver-jem. Obenem pa odkrivajo, kako lahko v obstoječe procese in IT okolja vnašajo poslovne inovacije in spremembe.”

Informacije o dogodku in program letošnjega SAP TechEd-a ’05 na www.sdn.sap.com/sdn/sapteched.sdn.