SAP-jev ERP za manjša podjetja odpira nove poslovne možnosti

Več kot 150 udeležencev je bolje spoznalo SAP-jeve rešitve za majhna in srednje velika podjetja, ki odpirajo nove poslovne možnosti doma in v tujini.

LjubljanaZaključil se je letošnji SAP SMB FORUM, enodnevna konferenca, kjer je več kot 150 udeležencev iz 73 slovenskih podjetij spoznalo, da so SAP-jeve rešitve za majhna in srednje velika podjetja primerne tudi za njihovo velikost poslovanja.

Vodilni v slovenskih podjetjih se vse bolj zavedajo, da prave informacijske rešitve vse bolj predstavljajo odločilno podporo učinkovitemu poslovanju. SAP se je predstavil kot zanesljiv ponudnik poslovnih rešitev za vse velikosti podjetij. Njegov tržni delež, ki je v segmentu velikih podjetij po študijah IDC-ja že več kot 50%, se vse bolj povečuje tudi na segmentu majhnih in srednje velikih podjetij, najnovejša stranka je podjetje T-2 d.o.o.

SAP in partnerji Sapphir, Comland, itelligence in S&T Hermes Plus so predstavili paketne rešitve, ki so prirejene posameznim panogam in slovenski zakonodaji poslovanja. V uvodnem delu je bila predstavljena rešitev SAP ERP Baseline, izpeljanko priljubljene mySAP ERP. Kasneje pa so si udeleženci ogledali še ostale mySAP All-in-One rešitve, ki so namenjene podjetjem v avtomobilski, proizvodni (procesni, masovni, po naročilu), gradbeni, kovinsko predelovalni in elektro industriji, trgovinam in storitvenim podjetjem.