Harley-Davidson je izbral SAP za uglašen nastop na globalnem trgu

Implementacija rešitve SAP for Automotive omogoča transparenten vpogled v finančno in dobaviteljsko mrežo ter oskrbovalno verigo podjetja na globalni ravni.

Milwaukee, ZDASAP AG je danes oznanil, da je Harley-Davidson izbral rešitev SAP-jevo rešitev za avtomobilsko industrijo kot standardno poslovno platformo v celotni globalni organizaciji podjetja. Začenši z zamenjavo sedanjih finančnih aplikacij, bo podjetje sprejelo ukrepe za povečanje transparentnosti poslovanja in operativne učinkovitosti s pomočjo industrijsko-osnovane, standardizirane in poslovno-procesne programske rešitve.

“Harley-Davidson je svetovno priznana in spoštovana znamka“, je dejal Bill McDermott, predsednik in CEO, SAP Americans. “Veseli smo, da je podjetje izbralo SAP-jevo programsko opremo za pomoč pri upravljanju in optimizaciji svoje rasti tako, da poskrbi za transparentnost v globalnih operacijah poslovanja.

Harley-Davidson, s sedežem v Milwaukeeju, se je pridružil rastočemu seznamu proizvodnih podjetij, ki so izbrali SAP-jeve rešitve z namenom spodbuditi odličnost nastopa na globalnih trgih. Po implementaciji SAP-jeve rešitve za finančno poslovanje, Harley Davidson napoveduje vpeljavo naknadnih SAP-jevi komponent ERP, CRM in SCM. Implementacija rešitve SAP for Automotive omogoča transparenten vpogled v finančno in dobaviteljsko mrežo ter oskrbovalno verigo podjetja na globalni ravni.