SAP na letošnjem CeBIT-u rešitve in trende predstavlja skupaj z odločnimi partnerji

SAP AG je objavil, da bo na letošnjem CeBIT-u, skupaj z 55 partnerji, predstavil spekter poslovnih rešitev in storitev za majhna, srednje velika in velika podjetja.

WalldorfCeBIT bo potekal v nemškem Hannovru od 9. do 15 marca. SAP-jevi strokovnjaki in partnerji bodo na vprašanja o najnovejših izzivih na področju poslovnega vodenja, učinkovitosti poslovnih procesov in pridobivanja strank odgovorili na dveh razstavnih prostorih, strokovnih panelih in prek demonstracij v živo. Pomembne teme na sejmu bodo tudi storitveno naravnana arhitektura (SOA), SAP NetWeaver, poslovna analitika, RFID, varnost in Project Mendocino, ki zagotavlja integracijo podjetniških aplikacij z Microsoftovo aplikacijo MS Office.

SAP bo poudaril pomen rešitev za majhna in srednje velika podjetja, kot so SAP Business One in mySAP All-in-One. Prav tako pa bo svoje vodilne rešitve na trgu, mySAP Business Suite, kot ERP, CRM, SCM zaokrožil v niz demonstracij v živo.

Stojnice podjetja se bodo nahajale na dveh lokacijah:

• SAP-jev glavni razstavni prostor bo v Hall 4, številka D12
• Razstavni prostor Public Sector Park bo v Hall 9, številka E37

SAP bo, v sodelovanju z Metro AG, predstavil trgovino prihodnosti. Tu bodo obiskovalci lahko videli delovanje RFID navigacije pri logističnih procesih in možnosti nakupnega svetovanja strankam prek enostavnejših nakupovalnih procesov. RFID čip je že integriran v poslovne procese in sisteme. Na CeBIT-u bo SAP podrobneje predstavil bodoči razvoj na področji RFID tehnologije.

SAP bo objavil svoje najnovejše inovacije na področju analitike – SAP Analytics— moderna orodja in enostavna za uporabo, ki podpirajo odločilne procese prek nenehno osveženih informacijah in evaluacijah.

Sodelovanje z izobraževalnimi inštituti je za SAP zelo pomembno, predvsem tisto, ki močno podpira integracijo informacijske tehnologije in izobraževanja otrok in mladine, vse do univerzitetnega študija. SAP bo že drugič predstavil rezultate skupnih projektov, vključno z nekaj projekti o IT podpori poslovnemu vodenju med Nemčijo in ZDA.

Na razstavnem prostoru “Public Sector Park,” bo podjetje predstavilo izbrane rešitve za e-vlado. Prikazalo bo, kako javna administracija lahko povečuje svojo učinkovitost s pomočjo standardizirane informacijske platforme, kot je na primer SAP NetWeaver.

Za več informacij o SAP-ju na CeBIT-u si oglejte na www.sap.de/cebit2006.

Pomembno za novinarje
V četrtek, 9. marca, 2006, od 10.00 do 11.00 ure bo potekala tiskovna konferenca v CCM/Hall 3A.