SAP TechEd ’06 odpira vrata inovativnosti

Hitro rastoči informacijski ekosistemi povečujejo zanimanje za SAP-jevo odprto in standardizirano platformo ter storitveno naravnano informacijsko arhitekturo (enterprise SOA)

Amsterdam, LjubljanaSAP AG je danes naznanil, da evropska tehnološka konferenca SAP TechED ’06 18. oktobra odpira svoja vrata v Amsterdamu. Programerji, razvijalci in arhitekti poslovne programske opreme, strokovnjaki za poslovne procese, svetovalci, IT managerji in SAP-jevi partnerji se bodo srečali, poglobili svoja znanja in izmenjali dragocene izkušnje. Geslo letošnje tehnološke konference “Gradimo ekosistem inovacij” predstavlja SAP-jevo strategijo uveljavljanja storitveno naravnane arhitekture (enterprise SOA) in spodbujanja inovacij med SAP-jevimi strankami, partnerskimi organizacijami ter znotraj same organizacije. Pričakujejo rekordno število, več kot 4000 udeležencev iz vse Evrope.

Poglobljena predavanja in delavnice, kjer so bodo lahko udeleženci aktivno vključili v izvedbo, bodo pokrivale širok spekter tehnoloških in poslovnih vsebin. Rdeča nit dogodka in več kot 250-ih izobraževalnih srečanj bo storitveno naravnana arhitektura – enterprise SOA in SAP NetWeaver, odprta in standardizirana platforma, ki omogoča modeliranje, razvoj in implementacijo vrhunskih poslovnih praks in rešitev. Ostale vsebine vključujejo tudi analitična predavanja, razvoj v okolju Java EE5 in mySAP ERP 2005.

SAP TEechEd ’06 ponuja še mnogo več. Shai Agassi, predsednik skupine za proizvode in tehnologijo in član SAP-jevega upravnega odbora, bo imel predavanj o SAP-jevi produktni strategije in o tem, kako s spodbujanjem inovacij želijo doseči poenostavitev svojih rešitev. “Enterprise SOA odpira vrata inovacijam. SAP je povabil svoje najboljše stranke, partnerje in strokovnjake za posamezno panogo iz vsega sveta, naj pokažejo svoje izkušnje, rešitve in inovacije”, je povedal Agassi. “SAP TechEd je prostor za izmenjavo izkušenj, sodelovanje in izobraževanje, ki je ključno za pospeševanje inovacij in inovativnostjo.”

Poleg uradnega programa, SAP TechEd ’06 v Amsterdamu ponuja tudi dodatne aktivnosti, ki so posebej pripravljene, da bi spodbudile obiskovalce k izmenjavi in pridobivanju izkušenj ter novih znanj:

  • Usability Test Center

    kjer bodo udeleženci lahko skupaj z SAP-jevim razvojnim osebjem prilagajali in nadgrajevali obstoječe rešitve.
  • Enterprise Services (ES) Partner Summit
    17. oktobra, enodneven partnerski dogodek z več kot 17 različnimi predavanji na temo SAP-jevih strategij, pristopov in tehnologij, delavnicami za spoznavanje tržnih programov in storitveno naravnane arhitekture.
  • SAP Enterprise Architects Customer Council Meeting
    prav tako 17. oktobra, srečanje, ki so ga predlagale najboljše SAP-jeve stranke
  • SAP Developer Network Day