Vodafone z SAP-jem razširil sodelovanje v sklopu skupnega dogovora

LondonSAP AG je naznanil, da je razširil področje delovanja leta 2005 sklenjenega okvirnega globalnega dogovora s podjetjem Vodafone, vodilnim svetovnim mednarodnim telekomunikacijskim ponudnikom poslovnih aplikacij in storitev, ki so osnovane na SAP-jevih platformah NetWeaver® in mySAP™ ERP (enterprise resource planning).

SAP, vodilni svetovni ponudnik poslovnih aplikacij ponuja rešitve, ki organizacijam pomagajo h kontinuiranim inovacijam, hitremu razvoju njihovega poslovnega delovanja, streamline operacij ter dvigu učinkovitosti.

SAP-jeve rešitve bodo podjetju Vodafone in njegovim operativnim partnerjem zagotovile doseganje strateških ciljev, reduciranje stroškov in izboljšanje poslovne učinkovitosti.

Detlef Schultz, generalni direktor zastopstev podjetja Vodafone komentira: »Vzpostavitev globalnih dogovorov je za naše operativne partnerje nujna za zagotavljanje hitre in lahke osvojitve novih tehnoloških rešitev uspešnega poslovanja. SAP-jev globalni doseg in preizkušene tehnologije nam bodo zagotovile osvojitev ciljev izboljšanja učinkovitosti in znižanja stroškov znotraj naše celotne korporacijske skupine.«

Léo Apotheker, član izvršnega odbora in direktor oddelka uporabniških rešitev in poslovanja pravi: »Partnerstva s podjetjem Vodafone se izredno veselimo in si hkrati štejemo v čast, da bomo podjetju pomagali pri posodobitvi procesov delovanja ter prilagajanju, posodabljanju in rasti njihovega poslovnega programa.«

O podjetju Vodafone
Vodafone je vodilni svetovni mednarodni ponudnik storitev mobilnih telekomunikacij s področjem delovanja v 25 državah ter partnersko mrežo v še dodatnih 35-ih. Število njihovih uporabnikov danes znaša že več kot 191 milijonov. Za več informacij obiščite spletno stran www.vodafone.com.