Strategije uspeha v novi resničnosti

LjubljanaUporabniki in partnerji rešitev SAP ter vodilni strokovnjaki iz industrije, ki se bodo med 11. in 14. majem zbrali v Orlandu na Floridi na vsakoletnem dogodku SAPPHIRE, bodo največ pozornosti namenili načinom, s katerimi rešitve SAP omogočajo zdravo poslovno rast in optimalno delovanje podjetja. Dogodek, na katerem organizatorji pričakujejo 10.000 udeležencev, bo potekal pod naslovom Jasen pogled: strategije uspeha v novi resničnosti.

Na konferenci SAPPHIRE 2009 bodo vrhunski predavatelji predstavili vse prednosti poslovnih programskih rešitev SAP ter SAP BusinessObjects. Poudarki vsebin bodo na poenotenem upravljanju notranjih operacij podjetja, možnostih višanja tržnega deleža ter večji transparentnosti poslovanja in operacij. Dogodek bo postregel z več kot 660 predavanji in tehničnimi delavnicami, za katere bo poskrbelo podjetja SAP AG skupaj z 200 partnerji, ki bodo svoje rešitve ob robu konference predstavili tudi na več kot 135 razstavnih prostorih. Predstavitvena predavanja bodo imela številna znana podjetja, med njimi Caterpillar, Haworth, in Joerns Healthcare. Svoja videnja in primere iz prakse bodo predstavili tudi člani ameriškega društva uporabnikov rešitev SAP (ASUG).

Vodilna predavanja bodo imeli izvršni direktor SAP AG Léo Apotheker, član uprave SAP, zadolžen za področje poslovnih rešitev ter tehnološke organizacije, Jim Hagemann Snabe, član uprave SAP, zadolžen za področje globalnih poslov, Bill McDermott ter soustanovitelj in predsednik uprave SAP Hasso Plattner. V predavanjih se bodo osredotočili na vlogo tehnologije v podjetjih ter njene možnosti pri odkrivanju lastnih vrednosti, kot tudi vrednosti v partnerskih omrežjih in izrabi strateških priložnosti za povišanje dobičkonosnosti.

Konferenca SAPPHIRE 2009 je odlična priložnost, da se na enem mestu zberejo vodilni predstavniki družbe SAP AG, partnerska podjetja ter podjetja, ki so uporabniki teh poslovnih rešitev. SAP-skupnost tako med seboj lažje izmenja mnenja o rešitvah, si ogleda nove pristope ter implementacije rešitev, primere dobrih praks ter pridobi vpogled v prihodnost preoblikovanja organizacij skladno z zadnjimi ekonomskimi trendi v svetu. Organizatorji v Orlandu pričakujejo 10.000 udeležencev s celega sveta.

“Letošnji dogodek SAPPHIRE bo pod eno streho gostil uporabnike rešitev SAP ter naše partnerje, kar je tako za uporabnike kot naše partnerje odlična priložnost za ogled najboljših praks, ki lahko neposredno vplivajo na njihovo poslovanje ter maksimizirajo vrednost naložb v IT,” je povedal direktor marketinga pri podjetju SAP, Marty Homlish. Nadaljeval je: “Poslovno okolje, ki se oblikuje v tem času, od podjetij zahteva, da imajo jasno opredeljene lastne procese, na osnovi katerih je moč zgraditi strategije za nove zgodbe o uspehu. SAP s svojimi poslovnimi programskimi rešitvami pomaga podjetjem, da postanejo in ostanejo najboljše organizirane in delujoče organizacije, ki se bodo lažje soočile z vsemi izzivi spreminjajoče se ekonomske klime.”

Več informacij o konferenci SAPPHIRE 2009 najdete na spletnem portalu
www.sap.com/about/events/sapphire

Slovenski uporabniki rešitev SAP bodo letos lahko obiskali dogodek SAP WORLD TOUR 2009, ki se bo odvijal 11. junija na Brdu pri Kranju in bo po vsebini konferenca SAPPHIRE v malem.

www.sap.com
Dodatne informacije za medije:
Urša Mihajlovič
SAP d.o.o.
Tel:+386 1 5881 249