Nov izvršni direktor SAP Slovenija je Simon Kaluža

Z današnjim dnem je vodenje podjetja SAP Slovenija prevzel Simon Kaluža. Njegovo osrednje vodilo na našem trgu je poskrbeti, da bodo SAP-ove poslovne rešitve še naprej zagotavljale najboljšo programsko osnovo za poslovanje podjetij. Kaluža bo na mestu izvršnega direktorja nasledil Balazsa Ablonczya.

LjubljanaSimon Kaluža Simon Kaluža ima 16 let izkušenj v IT-industriji. Bogate izkušnje na področju mednarodnih korporacij je nabiral v družbi Hermes Softlab, kjer je do leta 2009, ko je omenjeno družbo prevzela skupina Comtrade group, opravljal vrsto pomembnih funkcij. Med drugim je bil vodja raziskav in razvoja, direktor IT-rešitev in storitev ter nazadnje, že kot predstavnik korporacije Comtrade group v Sloveniji, izvršni direktor prodaje.

„Prepričan sem, da bo imenovanje Simona Kaluže na mesto izvršnega direktorja koristilo partnerjem in uporabnikom rešitev SAP v Sloveniji, saj ga odlikujejo bogate izkušnje na področju prodaje rešitev ter predanost delu, lastnosti, ki sta v današnjih časih v industriji izredno cenjeni. Prav njegovo uspešno delo z ljudmi in motivacija zaposlenih sta nas prepričali, da mu zaupamo vodenje slovenske podružnice SAP,“ je povedal izvršni direktor SAP CEE Manfred Joseph.

„Moje dosedanje izkušnje s slovenskim trgom me navdajajo z optimizmom, saj v njem vidim nove priložnosti. Verjamem, da bomo s sodelavci slovenskim podjetjem ponudili rešitve in storitve, ki jim bodo pomagale izkoristiti ves potencial, ki jim ga IT ponuja,“ je svoje prve misli strnil Simon Kaluža.

www.sap.com

Dodatne informacije za medije:
Urša Mihajlovič
SAP d.o.o.
telefon:01 5881 249