Družba SAP kupila podjetje SECUDE AG

LjubljanaKorporacija SAP AG se je odločila za nakup podjetja SECUDE AG, ki je specializirano na področju varnostne programske opreme in rešitev za upravljanje identitet. SAP bo rešitvi, kot sta Secure Login ter Enterprise Single Sign-On, integriral v svojo poslovno programsko opremo in uporabnikom programske opreme SAP omogočil še varnejšo komunikacijo med odjemalci ter strežnikom. Podjetje SECUDE bo ostalo neodvisna poslovna enota in se bo osredotočilo na razvoj rešitev blagovne znamke FinallySecure, ki bo ponujala širok nabor varnostnih aplikacij.

SAP z nakupom podjetja SECUDE AG krepi naložbe na področju varnostnih tehnologij ter varnostne programske opreme. Z implementacijo naprednih varnostnih tehnologij v nove različice programske opreme SAP bodo uporabniki deležni še bolj varnega IT okolja, komunikacija med strežniki in oddaljenimi odjemalci pa bo zahvaljujoč močni enkripciji ter prednastavljenim komunikacijskim potem še zanesljivejša. Stranke bodo z novimi rešitvami pridobile tudi poenostavljeno upravljanje ter nižje skupne stroške lastništva poslovne in varnostne programske opreme.

“Veseli smo nakupa varnostnih rešitev in tehnologij, ki veljajo za ene najboljših na svetu. Naše stranke, ki uporabljajo rešitev SAP NetWeaver Identity Management za upravljanje identitet uporabnikov in varovanje informacij, bodo v prihodnje deležne tudi funkcionalnosti rešitev Secure Login Server ter Enterprise Single Sign-On,” je povedal podpredsednik oddelka za inovacije in razvoj tehnologij platforme SAP Björn Goerke.

www.sap.com

Dodatne informacije za medije:
Urša Mihajlovič
SAP d.o.o.
telefon: 01 5881 249

O SAP AG
Podjetje SAP AG, je vodilni svetovni ponudnik poslovne programske opreme(*), saj ponuja aplikacije in storitve, ki omogočajo podjetjem vseh velikosti v več kot 25 panogah kar najboljšo podporo poslovanju. Podjetje z več kot 109.000 strankami v več kot 120 državah je uvrščeno na več svetovnih borz, med drugim tudi Frankfurtsko borzo in NYSE pod geslom „SAP“. (Za več informacij obiščite www.sap.com)

(*) SAP je poslovno programsko opremo definiral kot povezavo med aplikacijo za upravljanje virov podjetja in povezanimi aplikacijami.

Vse izjave v tem dokumentu, ki niso zgodovinska dejstva, so napovedi, kot je definirano v zakonu U.S. Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995. Besede, kot so „predvidevati“, „verjeti“, „oceniti“, „pričakovati“, „napovedati“, „predvideti“, „nameravati“, „mogoče“, „planirati“, „načrtovati“, „napovedati“, „naj bi“, „bo“ ter podobni izrazi, ki so v povezavi z SAP-jem, definirajo takšne napovedi. SAP ne prevzema nobene odgovornosti za javno posodabljanje ali revizijo perspektivnih izjav. Vse perspektivne izjave so predmet različnih tveganj in negotovosti, ki bi lahko povzročile, da bi se dejanski rezultati razlikovali od pričakovanj. Faktorji, ki bi lahko vplivali na SAP-jeve prihodnje finančne rezultate, so bolj podrobno predstavljeni v SAP-jevih dopisih pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje (U.S. Securities and Exchange Commission – SEC), vključno z SAP-jevim zadnjim letnim poročilom na obrazcu 20-F. Bralce pozivamo, naj se ne zanašajo preveč na te napovedi, ki veljajo samo na datum njihove izdaj.

Copyright 2010 SAP AG. Vse pravice pridržane.

Noben del te publikacije se ne sme reproducirati ali prenašati v kakršnikoli obliki za katerikoli namen brez posebnega dovoljenja SAP AG in SAP d.o.o.. Informacije, ki se nahajajo tukaj, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Nekateri programski produkti, ki jih trži SAP AG in njegovi distributerji, vsebujejo zakonsko zaščitene komponente drugih proizvajalcev programske opreme. SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge in ostali SAP produkti ter storitve, ki so omenjeni v tem dokumentu, so zaščitni ali registrirani zaščitni znaki SAP AG v Nemčiji in v številnih drugih državah po vsem svetu. Vsi ostala imena produktov ali storitev so zaščitni znaki njihovih lastnih podjetij. Podatki, ki jih vsebuje ta dokument, služijo le v informativne namene. Nacionalne specifikacije produktov se lahko med seboj razlikujejo. Ti materiale se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Te materiale priskrbi SAP AG in njegova hčerinska podjetja (»SAP skupina«) le v informativne namene, brez kakršnekoli reprezentacije ali jamstva. SAP skupina ni odgovorna za napake ali morebito opuščanje, kar se tiče teh materialov. SAP skupina nosi odgovornost le za produkte in storitve, ki so zavedeni v posebnih izjavah o jamstvu, ki spremljajo takšne produkte in storitve. Nič od tukaj vsebovanega se ne sme tolmačiti kot dodatno jamstvo.