SAP in Microsoft sta objavila skupen partnerski program in programsko opremo Duet Enterprise

LjubljanaDružbi SAP AG in Microsoft sta najavili razpoložljivost programske opreme Duet Enterprise, ki bo vsebovala nabor programskih rešitev obeh programerskih hiš. Hkrati sta družbi najavili nov partnerski program, poimenovan SAP-MICROSOFT Unite Partner Connection, s katerim partnerjem nudita razširjen nabor poslovne programske opreme in jim tako omogočata še boljše pokrivanje potreb strank.

Predsednik oddelka Microsoft Office Kurt DelBene in član upravnega odbora SAP Vishal Sikka sta ob predstavitvi programskega paketa Duet Enterprise kot najpomembnejšo lastnost izpostavila ogromno dodano vrednost ter potencial za razširitev obsega poslovanja svojih partnerjev. Programski paket Duet Enterprise povezuje rešitev Microsoft SharePoint 2010 z različnimi poslovnimi aplikacijami SAP in tako končnim uporabnikom omogoča enostavnejši dostop do poslovnih procesov in podatkov. Podjetja, ki bodo implementirala rešitve Duet Enterprise, bodo imela na voljo infrastrukturo, nagnjeno k sodelovanju ter komuniciranju in lahko pričakujejo dvig produktivnosti zaposlenih ter hitro povrnitev naložbe.

“Stranke in partnerji so nas pogosto povpraševali po globlji integraciji rešitev družb SAP in Microsoft, dveh pomembnih IT ponudnikov. Z Duet Enterprise združujemo zmogljivosti poslovne platforme SharePoint in uporabniško prijaznost Microsoft Office 2010 z naprednimi poslovnimi aplikacijami družbe SAP. Partnerstvo med omenjenima družbama je močnejše kot kdaj koli prej, zato verjamemo, da bodo imeli naše stranke in partnerji od njega številne koristi,” je povedal direktor oddelka Microsoft SharePoint Eric Swift.

“Programska oprema Duet Enterprise še razširja zmogljivosti SAP aplikacij in številnim uporabnikom, ki imajo nameščeno rešitev Microsoft SharePoint, omogoča doseganje višje učinkovitosti poslovanja ter sprejemanje boljših poslovnih odločitev. Duet Enterprise je rezultat projekta Gateway, s katerim smo razvili enostavno in standardizirano povezljivost in dostop do poslovnih aplikacij SAP. Tehnična integracija z rešitvijo SharePoint bo tako podjetjem omogočila kakovostnejše delo ob nespremenjeni zanesljivosti delovanja poslovne programske opreme,” je povedal direktor informacijskih rešitev v družbi SAP AG Michael Reh.

www.sap.com

Dodatne informacije za medije:
Urša Mihajlovič
SAP d.o.o.
telefon: 01 5881 249

O SAP AG
Podjetje SAP AG, je vodilni svetovni ponudnik poslovne programske opreme(*), saj ponuja aplikacije in storitve, ki omogočajo podjetjem vseh velikosti v več kot 25 panogah kar najboljšo podporo poslovanju. Podjetje z več kot 109.000 strankami v več kot 120 državah je uvrščeno na več svetovnih borz, med drugim tudi Frankfurtsko borzo in NYSE pod geslom „SAP“. (Za več informacij obiščite www.sap.com)

(*) SAP je poslovno programsko opremo definiral kot povezavo med aplikacijo za upravljanje virov podjetja in povezanimi aplikacijami.

Vse izjave v tem dokumentu, ki niso zgodovinska dejstva, so napovedi, kot je definirano v zakonu U.S. Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995. Besede, kot so „predvidevati“, „verjeti“, „oceniti“, „pričakovati“, „napovedati“, „predvideti“, „nameravati“, „mogoče“, „planirati“, „načrtovati“, „napovedati“, „naj bi“, „bo“ ter podobni izrazi, ki so v povezavi z SAP-jem, definirajo takšne napovedi. SAP ne prevzema nobene odgovornosti za javno posodabljanje ali revizijo perspektivnih izjav. Vse perspektivne izjave so predmet različnih tveganj in negotovosti, ki bi lahko povzročile, da bi se dejanski rezultati razlikovali od pričakovanj. Faktorji, ki bi lahko vplivali na SAP-jeve prihodnje finančne rezultate, so bolj podrobno predstavljeni v SAP-jevih dopisih pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje (U.S. Securities and Exchange Commission – SEC), vključno z SAP-jevim zadnjim letnim poročilom na obrazcu 20-F. Bralce pozivamo, naj se ne zanašajo preveč na te napovedi, ki veljajo samo na datum njihove izdaj.

© 2011 SAP AG. Vse pravice pridržane.
SAP, R/3, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, SAP BusinessObjects Explorer, StreamWork in drugi izdelki ter storitve SAP, omenjene na tej strani, skupaj s svojimi logotipi so blagovne znamke ali zaščitene blagovne znamke družbe SAP AG v Nemčiji in drugih državah.
Business Objects ter logotip Business Objects, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, Xcelsius ter drugi izdelki in storitve podjetja Business Objects, omenjeni na tej strani skupaj s svojimi logotipi, so blagovne znamke ali zaščitene blagovne znamke Business Objects Software Ltd. Business Objects je podjetje v lasti SAP. Sybase in Adaptive Server, iAnywhere, Sybase 365, SQL Anywhere ter drugi izdelki in storitve Sybase, omenjeni na tej strani skupaj s svojimi logotipi, so blagovne znamke ali zaščitene blagovne znamke Sybase, Inc., je podjetje v lasti SAP. Vsa ostala imena produktov ali storitev so zaščitni znaki njihovih lastnih podjetij. Podatki, ki jih vsebuje ta dokument, služijo le v informativne namene. Nacionalne specifikacije produktov se lahko med seboj razlikujejo. Ti materiali se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Te materiale priskrbi SAP AG in njegova hčerinska podjetja (»SAP skupina«) le v informativne namene, brez kakršnekoli reprezentacije ali jamstva. SAP skupina ni odgovorna za napake ali morebitno opuščanje, kar se tiče teh materialov. SAP skupina nosi odgovornost le za produkte in storitve, ki so zavedeni v posebnih izjavah o jamstvu, ki spremljajo takšne produkte in storitve. Nič od tukaj vsebovanega se ne sme tolmačiti kot dodatno jamstvo.