Actual HITS Business prinaša sodobno poslovno okolje iz oblaka

LjubljanaDružba Actual I.T. je danes predstavila vsestransko programsko rešitev Actual HITS Business, ki temelji na poslovno-informacijski platformi SAP Business All-in-One in poslovnim uporabnikom omogoča najem poslovnega sistema za fiksni mesečni znesek brez visokih začetnih naložb. Rešitev je v celoti lokalizirana in prilagojena slovenskemu podjetniškemu okolju, namenjena pa je manjšim ter srednje velikim podjetjem.

Rešitev Actual HITS Business je plod sodelovanja med družbama SAP in Actual I.T. Temelji na standardnih gradnikih in primerih najboljših poslovnih praks, tako svetovnih kot slovenskih. Združljivost z obstoječimi programskimi rešitvami SAP in popolna lokalizacija sta zagotovilo za kakovostno rešitev, ki pokriva vse vidike poslovanja sodobnih podjetij.

Actual HITS Business je prva slovenska ERP-rešitev v oblaku, s svojo modularno zgradbo pa nudi izjemno prilagodljivost poslovnim potrebam podjetij. Na voljo bo v dveh poslovnih modelih – kot klasična rešitev, ki predvideva nakup licenc in letno vzdrževalnino, ali pa kot storitev najema poslovne programske opreme. Dodatna prednost je hitro uvajanje rešitve, saj od naročnika ne zahteva visoke začetne investicije. Tako poslovnim uporabnikom ponuja razširljivo poslovno okolje, ki zmore rasti skupaj s podjetjem.

»Trg nudi vrsto poslovno-informacijskih sistemov, žal pa jih je mnogo od njih zastarelih, brez nadgradenj in možnosti podpore pri vzdrževanju. Kot ponudniki IT-storitev z dolgoletnimi izkušnjami pri razvoju, implementaciji, vzdrževanju in podpori poslovno informacijskega sistema SAP na številnih projektih ter odličnosti pri zunanjem izvajanju storitev, smo razvili nov produkt, pisan na kožo srednjim in manjšim podjetjem. Actual HITS Business je sistem, ki bo povečal njihovo učinkovitost, zmanjšal skupne stroške lastništva, skrajšal čas implementacije, poenostavil uporabo in jim omogočil prehod v sodobno poslovno okolje brez prekinitve poslovanja,« je povedal glavni izvršni direktor podjetja Actual I.T. mag. Arman Koritnik.

Rešitev Actual HITS Business, ki temelji na poslovni platformi SAP Business All-in-One, odlikuje celovitost poslovnih procesov za področja trgovine, proizvodnje in storitev. Certificirana rešitev SAP jamči za varnost in zanesljivost delovanja, naročnikom pa je stalno na voljo tudi profesionalna podpora certificiranega podpornega centra.

“SAP in oblak sta bila še ne dolgo nazaj povsem nepovezana pojma. Danes nastopata skupaj. Hkrati dokazujemo, da poslovno-informacijska rešitev SAP ni le visoko zmogljiva in izredno zanesljiva, temveč tudi privlačna, prilagodljiva in cenovno dostopna. Tudi za podjetja z vsega pet uporabniki. Rad bi se zahvalil družbi Actual I.T., ki je prepoznala potencial naše rešitve SAP Business All-in-One ter na njeni osnovi pripravila odlično rešitev HITS Business. Verjamem, da lahko ta izjemno prilagodljiv poslovno-informacijski sistem postane pravi hit, ne le v slovenskem, temveč tudi širšem okolju,” je povedal direktor SAP Adriatic Simon Kaluža.

www.actual.si
www.sap.si

Fotogalerija s predstavitve:
http://photos.ecetera.si/Actual/Actual-HITS-Business

Dodatne informacije za medije:
Vilette Čibej
Actual I.T., d.d.
telefon: 05 662 27 00
e-pošta: vilette.cibej@actual-it.si

O rešitvi SAP Business All-in-One
Celovita rešitev SAP Business All-in-One, lokalizirana in prilagojena slovenskemu poslovnemu okolju, zagotavlja vse najpomembnejše funkcionalnosti, ki jih sodobno podjetje potrebuje. Z njeno implementacijo lahko podjetje upravlja finančno računovodstvo, interno računovodstvo, kadrovsko administracijo, plače, prodajo in distribucijo, nabavo in vodenje zalog ter planiranje proizvodnje. Vanjo so vgrajene tudi rešitve za upravljanje s kakovostjo, pripravo in distribucijo poročil ter napredna poslovna analitika. Celota je zasnovana na SAP-jevi stabilni platformi in vsebuje rešitve, ki so se najbolj izkazale v sodobni poslovni praksi. Programski paket, namenjen segmentu SMB, je podjetjem na voljo po dostopnih cenah in omogoča kratke čase uvedbe. Gre torej za celovit informacijski sistem, pripravljen za hitro rast podjetja.

O družbi Actual I.T.
Družba Actual I.T. se ukvarja z rešitvami IT. Strankam zagotavlja celovito paleto rešitev za IT podporo poslovnim procesom. Osnovna dejavnost družbe je zunanje izvajanje informacijskih storitev (outsourcing IT). Družba posluje predvsem z velikimi strateškimi strankami, kot so družbe iz Skupine Istrabenz, Skupine Luka Koper in Skupine OMV. Prek hčerinskih družb Actual I.T. deluje tudi na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije. V Sloveniji in v širši regiji se uvršča med vodilne ponudnike zunanjega izvajanja IT storitev. Večinski lastnik podjetja je holdinška družba Istrabenz, d.d.