Prihaja 3. regionalna konferenca SAP, posvečena optimizaciji poslovanja

OpatijaGostitelj tretje regionalne konference SAP, poimenovane SAP BusinessObjects & Mobility Day, bo hrvaško mesto Opatija. 27. oktobra se bodo na poslovnem dogodku, katerega rdeča nit bo optimizacija poslovanja, zbrali vodilni menedžerji in IKT-strokovnjaki iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Cilj konference je predstavitev poslovnih rešitev, ki optimizacijo poslovanja dosegajo s povezovanjem ljudi, informacij in podjetij, to pa opravljajo nadvse učinkovito in z minimalnimi naložbami.

Na konferenci bodo svoje izkušnje z optimizacijo poslovanja podala številna podjetja iz regije Adriatic, ki so z napredno poslovno programsko opremo in proaktivnimi poslovnimi strategijami uspela razviti uspešne poslovne modele. Več kot 20 domačih in tujih strokovnjakov bo udeležencem konference predstavilo rešitve s področja poslovnega odločanja (BI) ter uporabo mobilnih aplikacij. Glavni predavatelj konference, ki jo bo spremljal slogan „INTELLIGENTLY GOING MOBILE“, bo francoski IKT-strokovnjak Thierry Nicault, ki bo udeležencem predstavil prednosti računalništva v pomnilniku ter delovanje rešitve SAP HANA.

Konferenca bo tematsko razdeljena na dva dela: SAP BusinessObjects in SAP Mobility. Prvi del konference bo v celoti namenjen optimizaciji poslovanja in predstavitvi uporabniških izkušenj ter partnerskih novosti v navezi z rešitvijo SAP BusinessObjects BI 4.0 ter drugimi rešitvami in aplikacijami s področja poslovnega odločanja. V drugem delu bo pozornost namenjena rešitvam SAP Mobility, ki jih veliko strank že uporablja pri vsakdanjem delu.

SAP je že pred leti z nakupom podjetja Business Objects nakazal svojo razvojno strategijo s širitvijo storitve od klasičnega ponudnika ERP rešitev tudi na ponudnika rešitev za poslovno odločanje. Svoj vstop na področje mobilnih poslovnih aplikacij pa je podprl z nakupom podjetjem Sybase. Danes je SAP uporabnikom na voljo nekaj deset poslovnih aplikacij, ki tečejo na mobilnih napravah in so v tesni povezavi z SAP zaledjem.

„Hitrost tehnološkega napredka je naravnost neverjetna, korporacija SAP pa ne le sledi trendom, temveč jih s številnimi inovacijami celo narekuje. To naše uporabnike drži na lestvici najbolj uspešnih podjetij, zato verjamem, da bodo udeleženci konference s seboj odnesli številne novosti ter prepoznali potenciale, ki jih lahko integrirajo v lastno poslovanje,“ je povedal direktor skupine SAP Adriatic Simona Kaluža.

www.sap.si

Dodatne informacije za medije:
Urša Mihajlovič
SAP d. o. o.
telefon: 01 5881 249

O SAP AG

Podjetje SAP AG, je vodilni svetovni ponudnik poslovne programske opreme(*), saj ponuja aplikacije in storitve, ki omogocajo podjetjem vseh velikosti v vec kot 25 panogah kar najboljšo podporo poslovanju. Podjetje z vec kot 170.000 strankami v vec kot 120 državah je uvršceno na vec svetovnih borz, med drugim tudi Frankfurtsko borzo in NYSE pod geslom „SAP“. (Za vec informacij obišcite www.sap.com)

(*) SAP je poslovno programsko opremo definiral kot povezavo med aplikacijo za upravljanje virov podjetja in povezanimi aplikacijami.

Vse izjave v tem dokumentu, ki niso zgodovinska dejstva, so napovedi, kot je definirano v zakonu U.S. Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995. Besede, kot so „predvidevati“, „verjeti“, „oceniti“, „pričakovati“, „napovedati“, „predvideti“, „nameravati“, „mogoče“, „planirati“, „načrtovati“, „napovedati“, „naj bi“, „bo“ ter podobni izrazi, ki so v povezavi z SAP-jem, definirajo takšne napovedi. SAP ne prevzema nobene odgovornosti za javno posodabljanje ali revizijo perspektivnih izjav. Vse perspektivne izjave so predmet različnih tveganj in negotovosti, ki bi lahko povzročile, da bi se dejanski rezultati razlikovali od pričakovanj. Dejavniki, ki bi lahko vplivali na SAP-jeve prihodnje finančne rezultate, so bolj podrobno predstavljeni v SAP-jevih dopisih pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje (U.S. Securities and Exchange Commission – SEC), vključno z SAP-jevim zadnjim letnim poročilom na obrazcu 20-F. Bralce pozivamo, naj se ne zanašajo preveč na te napovedi, ki veljajo samo na datum njihove izdaj.

Copyright 2011 SAP AG. Vse pravice pridržane.

Noben del te publikacije se ne sme reproducirati ali prenašati v kakršnikoli obliki za katerikoli namen brez posebnega dovoljenja SAP AG in SAP d. o. o. Informacije, ki se nahajajo tukaj, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Nekateri programski produkti, ki jih trži SAP AG in njegovi distributerji, vsebujejo zakonsko zaščitene komponente drugih proizvajalcev programske opreme. SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge in ostali SAP produkti ter storitve, ki so omenjeni v tem dokumentu, so zaščitni ali registrirani zaščitni znaki SAP AG v Nemčiji in v številnih drugih državah po vsem svetu. Vsa ostala imena produktov ali storitev so zaščitni znaki njihovih lastnih podjetij. Podatki, ki jih vsebuje ta dokument, služijo le v informativne namene. Nacionalne specifikacije produktov se lahko med seboj razlikujejo. Ti materiale se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Te materiale priskrbi SAP AG in njegova hčerinska podjetja (»SAP skupina«) le v informativne namene, brez kakršnekoli reprezentacije ali jamstva. SAP skupina ni odgovorna za napake ali morebitno opuščanje, kar se tiče teh materialov. SAP skupina nosi odgovornost le za produkte in storitve, ki so zavedeni v posebnih izjavah o jamstvu, ki spremljajo takšne produkte in storitve. Nič od tukaj vsebovanega se ne sme tolmačiti kot dodatno jamstvo.