SAP Quality Awards 2012 za najboljše projekte

LjubljanaDružba SAP CEE, aktivna na področju srednje in vzhodne Evrope, najavlja tekmovanje za najboljše implementacije projektov s poslovno programsko opremo SAP. Pravico do udeležbe na tekmovanju imajo vse stranke, ki so svoje projekte implementirale po 1. januarju 2011 in so jih aktivno uporabljale vsaj dva meseca. Prestižne nagrade bodo podeljene v treh kategorijah, in sicer mikro podjetij, majhnih in srednje velikih podjetij ter velikih podjetij. Podjetja lahko svoje projekte prijavijo do 14. septembra letos.

SAP Quality Awards so prestižne nagrade, ki jih družba podeli najbolje implementiranim projektom. Kakovostno implementirani projekti namreč prinašajo veliko prednosti za vse vpletene, največ seveda samim strankam. Te so pogosto deležne bolj učinkovitih poslovnih procesov, kar se kaže tudi na prihrankih časa in drugih virov, kar občutno znižuje operativne stroške poslovanja. Sodelovanje v tekmovanju za nagrade SAP Quality Awards izpostavi tudi kakovostno delo ekipe in posameznikov, ki so posamezno rešitev implementirali, posledično pa podjetje predstavi kot zaupanja vrednega partnerja, ki zna rešiti tudi najzahtevnejše izzive.

“SAP Quality Awards so priznanja strankam, ki so s podrobnim načrtovanjem in odlično izvedbo projektov na področju poslovne programske opreme dosegla visoko dodano vrednost poslovanja. Stranke in partnerji tako lahko ostalim pokažejo, kako do boljših implementacij, zmanjševanja tveganj in drugih pomembnih poslovnih dosežkov, ki vplivajo na ustvarjanje poslovne vrednosti,” je povedal direktor oddelka kakovosti v družbi SAP Jiří Synáček.

Projekti, nominirani za nagrade SAP Quality Awards, morajo slediti standardom kakovostnega projektnega vodenja in dosegati zgledne skupne stroške implementacije, kratek čas implementacije ter druge kriterije. Skladnost z 10. SAP-jevimi pristopi k obvladovanju kakovosti še dodatno poveča možnosti za prejem nagrade.

Podjetja lahko svojo vlogo za potegovanje za nagrade SAP Quality Awards izpolnijo na spletni strani http://www.sap.com/corporate-en/our-company/qualityawards/2012/submissions/index.epx.

Nagrajenci bodo objavljeni oktobra 2012. V vsaki kategoriji bo podeljena zlata, srebrna in bronasta nagrada. Prejemniki zlate nagrade bodo samodejno napredovali v tekmovanje za SAP Quality Awards v širši regiji EMEA, katerega rezultati bodo objavljeni na konferenci SAPPHIRE NOW, ki bo med 13. in 16. novembrom potekala v Madridu. Več informacij je na voljo na www.sap.com/qualityawards2012.

Med preteklimi dobitniki nagrad SAP Quality Awards so tudi slovenska podjetja. Družba Iskratel je leta 2010 osvojila srebrno nagrado za implementacijo sistema za upravljanje odnosov s strankami SAP CRM.