Sprememba v vodstvu SAP Slovenija

Novi direktor SAP Slovenija je Marko Dolinar

LjubljanaDružba SAP Slovenija je s 1. januarjem 2013 dobila novega vodjo. Marko Dolinar, dosedanji direktor prodaje v regiji SAP Jugovzhodna Evropa, je na tem položaju nasledil Simona Kalužo, ki je prevzel vlogo generalnega direktorja regije SAP CEE.

„Marko Dolinar je že desetletje zaposlen v SAP Slovenija, zadnje leto pa je deloval kot direktor prodaje v regiji SAP Jugovzhodna Evropa. Njegovi rezultati so zgovorni – regija SAP SEE je bila letos najuspešnejša regija na področju SAP CEE. Marko ima dolgoletne izkušnje s prodajo in je dobro sprejet s strani strank in trga, prav tako pa odlično pozna SAP-jev ekosistem in zna predstaviti prednosti rešitev in storitev SAP potencialnim strankam. Verjamem, da bo Marko poskrbel za nadaljevanje uspešnega poslovanja družbe SAP Slovenija tudi v prihodnje,“ je povedal direktor regije SAP CEE Simon Kaluža.

„Vodenje družbe SAP Slovenija je zame velika čast in odgovornost hkrati. Pred menoj je velik izziv, saj med prednostne naloge uvrščam hitrejše uvajanje tehnoloških inovacij, ki jih ponuja družba SAP. Verjamem namreč, da lahko z naprednimi rešitvami in storitvami SAP podjetja vseh velikosti poslujejo preprosto bolje,“ je ob prevzemu vloge direktorja SAP Slovenija dejal Marko Dolinar.

www.sap.si

Dodatne informacije za medije:
Urša Mihajlovič
SAP d.o.o.
telefon: 01 5881 249
e-pošta: ursa.mihajlovic@sap.com

O podjetju SAP

Podjetje SAP je vodilni svetovni ponudnik poslovne programske opreme, saj nudi aplikacije in storitve, ki omogočajo podjetjem vseh velikosti in v najrazličnejših panogah delovati preprosto bolje. Rešitve SAP obsegajo vse od zalednih sistemov do direktorskih rešitev, rešitve za skladišča in trgovino, namizne in mobilne rešitve. SAP podjetjem in zaposlenim omogoča boljše in predvsem učinkovito sodelovanje ter produktivno delo, odločevalcem pa nudi podrobnejši vpogled v poslovanje – vse z namenom doseganja številnih konkurenčnih prednosti. Podjetje z več kot 197.000 strankami po vsem svetu je uvrščeno na več svetovnih borz (pod geslom „SAP“). Za več informacij obiščite www.sap.com.

(*) SAP je poslovno programsko opremo definiral kot povezavo med aplikacijo za upravljanje virov podjetja in povezanimi aplikacijami.

Vse izjave v tem dokumentu, ki niso zgodovinska dejstva, so napovedi, kot je definirano v zakonu U.S. Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995. Besede, kot so „predvidevati“, „verjeti“, „oceniti“, „pričakovati“, „napovedati“, „predvideti“, „nameravati“, „mogoče“, „planirati“, „načrtovati“, „napovedati“, „naj bi“, „bo“ ter podobni izrazi, ki so v povezavi z SAP-jem, definirajo takšne napovedi. SAP ne prevzema nobene odgovornosti za javno posodabljanje ali revizijo perspektivnih izjav. Vse perspektivne izjave so predmet različnih tveganj in negotovosti, ki bi lahko povzročile, da bi se dejanski rezultati razlikovali od pričakovanj. Dejavniki, ki bi lahko vplivali na SAP-jeve prihodnje finančne rezultate, so bolj podrobno predstavljeni v SAP-jevih dopisih pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje (U.S. Securities and Exchange Commission – SEC), vključno z SAP-jevim zadnjim letnim poročilom na obrazcu 20-F. Bralce pozivamo, naj se ne zanašajo preveč na te napovedi, ki veljajo samo na datum njihove izdaj.

Copyright 2012 SAP AG. Vse pravice pridržane.

Noben del te publikacije se ne sme reproducirati ali prenašati v kakršnikoli obliki za katerikoli namen brez posebnega dovoljenja SAP AG in SAP d.o.o. Informacije, ki se nahajajo tukaj, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Nekateri programski produkti, ki jih trži SAP AG in njegovi distributerji, vsebujejo zakonsko zaščitene komponente drugih proizvajalcev programske opreme. SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge in ostali SAP produkti ter storitve, ki so omenjeni v tem dokumentu, so zaščitni ali registrirani zaščitni znaki SAP AG v Nemčiji in v številnih drugih državah po vsem svetu. Vsi ostala imena produktov ali storitev so zaščitni znaki njihovih lastnih podjetij. Podatki, ki jih vsebuje ta dokument, služijo le v informativne namene. Nacionalne specifikacije produktov se lahko med seboj razlikujejo. Ti materiale se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Te materiale priskrbi SAP AG in njegova hčerinska podjetja (»SAP skupina«) le v informativne namene, brez kakršnekoli reprezentacije ali jamstva. SAP skupina ni odgovorna za napake ali morebitno opuščanje, kar se tiče teh materialov. SAP skupina nosi odgovornost le za produkte in storitve, ki so zavedeni v posebnih izjavah o jamstvu, ki spremljajo takšne produkte in storitve. Nič od tukaj vsebovanega se ne sme tolmačiti kot dodatno jamstvo.