SAP poenotil ponudbo celovitih rešitev iz oblaka

SAP HANA Cloud Platform je na voljo podjetjem vseh velikosti

OrlandoPodjetje SAP je na konferenci SAPPHIRE NOW 2013 predstavilo celovito strategijo in vizijo ponujanja napredne programske opreme kot storitev iz oblaka. Popoln prehod na poslovanje v realnem času bo podjetjem vseh velikosti omogočila platforma SAP HANA Cloud Platform, ki bo predstavljala temelj vseh sodobnih programskih rešitev družbe SAP. S takšnim pristopom bo podjetje svojim strankam ponudilo še več prilagodljivosti, izbire ter nižje stroške uporabe napredne programske opreme in jim tako omogočilo nove inovacije na področju poslovanja, povezanega z računalniškim oblakom.

Podjetja vseh velikosti si lahko od nove oblačne platforme SAP HANA Cloud Platform obetajo boljšo rabo poslovnih virov, boljšo uporabniško izkušnjo ter predvsem prepoznavanje in izkoriščanje nove dodane vrednosti poslovanja. SAP-jeva nova strategija na področju poslovanja iz oblaka podjetjem nudi maksimalno prilagodljivost poslovnih rešitev ter nižje skupne stroške lastništva poslovne programske opreme. Združena ponudba celovitih poslovnih rešitev, za katero skrbi tako družba SAP kot tudi njen partnerski ekosistem, strankam omogoča bogato izbiro rešitev, s katerimi lahko še dopolnijo svoje obstoječe naložbe v sodobno tehnologijo, saj nova poslovna platforma v oblaku ponuja različne možnosti implementacije poslovnih rešitev. Podjetja lahko poslovno programsko opremo poganjajo v lastnem podatkovnem centru, javnem oblaku ali v hibridnem okolju, skladno s potrebami posamezne organizacije. Z rešitvami, ki temeljijo na platformi SAP HANA Cloud Platform, bodo podjetja poslovala brezskrbno, saj je nova platforma skoraj neskončno skalabilna in podjetij ne bo ovirala niti pri bliskovito hitri rasti ali širitvi poslovanja ter implementaciji vrste poslovnih aplikacij. S poslovno programsko opremo iz oblaka lahko podjetja bolje izkoristijo tudi rešitve s področij upravljanja in črpanja informacij iz družbenih omrežij, prav temeljito upravljanje pa je ena največjih prednosti oblačnega okolja SAP HANA.

“SAP je širom sveta znan po svojih naprednih rešitvah za najrazličnejše industrije in druge panoge gospodarstva, svojih 40 let bogatih izkušenj v izdelavi napredne poslovne programske opreme pa sedaj nudi tudi v obliki rešitev iz oblaka in jih tako naredi še enostavnejše za implementacijo v praktično vsa poslovna okolja. Naše sporočilo strankam je preprosto: imate lahko svoj oblak, uresničite poslovanje v realnem času ter uživate v uporabniški izkušnji. Vse to vam omogoča vodilno podjetje na področju poslovne programske opreme. Nova platforma SAP HANA Cloud Platform predstavlja temelj naše ponudbe programske opreme iz oblaka, kot inovator pa smo izredno ponosni na vse možnosti ustvarjanja in pospeševanja poslovne vrednosti z rešitvami iz oblaka,” sta povedala izvršna sodirektorja družbe SAP AG Bill McDermott in Jim Hagemann Snabe.

Družba SAP z edinstveno oblačno platformo SAP HANA, namenjeno strankam v industriji, omogoča hitro prilagajanje spreminjajočim se poslovnim dogodkom. Z novimi rešitvami podjetja v realnem času zaznajo spremembe v poslovanju, jih analizirajo in se nanje ustrezno odzovejo. Sodobno poslovanje namreč zahteva nenehno inoviranje. Platforma SAP HANA Cloud Platform, ki je del pred kratkim predstavljene rešitve SAP HANA Enterprise Cloud, omogoča stalen in hiter razvoj aplikacij, storitev, podatkovnih baz ter analitičnih pogonov. Stranke in partnerji lahko te rešitve hitro in enostavno integrirajo v svoje lokalno ali oblačno poslovno okolje in izkoristijo številne prednosti naprednih rešitev, kot sta SAP Business Suite powered by SAP HANA ter SAP NetWeaver Business Warehouse.

SAP HANA Enterprise Cloud s svojimi rešitvami predstavlja poslovno okolje v oblaku, v katerem se podatki obdelujejo v realnem času, zato je primerno za poganjanje vseh za poslovanje kritičnih sistemov ter aplikacij, kot so SAP ERP, SAP CRM in SAP NetWeaver BW powered by SAP HANA. Upravljanje poslovne rešitve iz oblaka je kos tudi največjim obremenitvam, saj lahko v izjemno kratkem času obdelajo tudi petabajt podatkov.