Vabilo na novinarsko konferenco ob dogodku SAPPHIRE NOW 2013

LjubljanaDružba SAP med 14. in 16. majem v Orlandu organizira poslovno-tehnično konferenco SAPPHIRE NOW. Ob tej priložnosti bo potekala tudi e-novinarska konferenca, na kateri bodo lahko sodelovali novinarji, blogerji ter analitiki iz celega sveta ter prisluhnili novostim družbe SAP. Te bosta predstavila izvršna direktorja družbe SAP Bill McDermott in Jim Hagemann Snabe.

Prenos e-novinarske konference v živo iz Orlanda boste lahko spremljali v sredo, 15. maja med 17. in 18. uro po srednjeevropskem času. Prenos bo opravljen prek virtualne platforme, dostopne na spletnem mestu www.sapphirenow.com, pretočni video posnetek pa bo na voljo za ogled tudi v SAP Newsroomu, dostopnem na naslovu www.news.sap.com. Vprašanja za izvršna direktorja družbe lahko posredujete v angleškem jeziku na elektronski naslov press@sap.com. Odgovori na vprašanja bodo na voljo v SAP Newsroom.

V sredo med 19. in 21. uro bodo objavljene tudi informacije, namenjene finančnim analitikom in naložbenikom. Spletni prenos, tako v avdio, kot video zapisu, bo na voljo na spletni strani www.sap.com/investor, vprašanja pa lahko posredujete v angleškem jeziku na elektronski naslov investor@sap.com.

Dogajanju na konferenci SAPPHIRE NOW 2013 lahko sledite tudi prek družbenih omrežij in medijev, in sicer prek Twitter računov @sapnews, @sapinvestor ter @SAPPHIRENOW. Svoje izjave lahko opremite z oznako #SAPPHIRENOW.