SAP etablerar europeiskt partnernätverk inom CRM

StockholmSAP och PriceWaterhouseCoopers har tecknat ett europeiskt samarbetsavtal avseende SAPs CRM-lösning mySAP CRMä. Avtalet omfattar initialt Frankrike, Italien, Norden, Spanien, Storbritannien och Tyskland. Nyheten presenteras i samband med Cebit i Hannover.

PriceWaterhouseCoopers kommer investera i utbildning av konsulter inom mySAPCRMä. Samarbetet omfattar implementation, support, marknadsföring och försäljning. Gemensamma democenters kommer att etableras på PricewaterhouseCoopers i Storbritannien och i Tyskland. Syftet är att demonstrera de senaste nyheterna inom områden som call-center, handdatorer och andra mobila enheter, marknadskampanjverktyg samt lösningar för nätbaserad försäljning.

– Med detta samarbete kan vi erbjuda en helhetslösning, som omfattar allt från SAPs CRM-lösningar till införande och strategisk rådgivning med hjälp av PriceWaterhouseCoopers strategi- och implementationskonsulter, säger Mats Gustafsson, ansvarig för koordinering av CRM-aktiviteter med partners i Europa.