In Time Mobile Computers satsar på SAPs affärssystem

StockholmArete Affärssystem har tecknat ett avtal med In Time Mobile Computers AB om att införa SAPs affärssystem SAP® Business One.

-Vi har valt att investera i SAP Business One som affärssystem för vår verksamhet och kommer att använda systemets samtliga funktioner för att säkerställa våra åtaganden mot våra kunder, säger Kristian Jonsson, VD på In Time Mobile Computers AB.

-Där ser vi speciellt fram emot funktionerna för service- och garantihantering samt SAPs e-handelslösning. Det har varit viktigt för oss att hitta ett modernt system som hanterar olika språk då vi har användare i andra länder, tillägger Kristian Jonsson.

-Jag ser att In Time kommer ha stor nytta av den helintegrerade lösning som vi nu tillsammans kommer implementera. Systemet kommer att ge dem stora möjligheter att stödja både tillväxt och utveckling av deras affärsverksamhet, säger Ivo Parik, konsultchef på Arete Affärssystem AB.

-In Time är med sina behov av bland annat en e-handelslösning kopplat till specifika språkversioner, ett bra exempel på vilka behov SAP® Business One kan lösa utan kostsamma anpassningar. SAP® Business One är en utmärkt plattform både för nystartade företag och inarbetade verksamheter, som In Time, där man vill ta steget från en flora av olika system till ett integrerat affärssystem, säger Tobias Andersson, försäljningsansvarig på SAP Svenska AB.

Om In Time Mobile Computers


In Time Mobile Computers Europe AB säljer och marknadsför svensktillverkade fordonsdatorer och tillbehör, däribland JLTs produkter, samt GPS, GPRS, W-lan, DC/DC, antenner och kablage. Företaget har djup kompetens och erfarenhet kring CE.NET, Linux, XP Embedded och andra operativsystem. JLTs datorer finns installerade i hela världen inom branscher som skogsindustri, gruvor, public safety, farkost, logistik mm. In Times kännetecken är att erbjuda kundspecifika lösningar där man har stora krav på variation kring tillbehör och bestyckning av datorerna.

Om Arete Affärssystem AB


Arete Affärssystem AB är återförsäljare av SAP Business One och kan erbjuda kompletta affärssystemlösningar för de små och medelstora företagen. Arete Affärssystem är Business Partner till SAP i Sverige och har certifierade konsulter med lång erfarenhet av SAPs affärssystem. Företaget erbjuder produkter och tjänster med bästa pris/prestanda. Systemutveckling, driftstöd och kommunikation är andra affärsområden inom Arete-koncernen som i sin tur ägs av TurnIT.