ITCompaniet och SAP erbjuder affärssystem i Norrland

StockholmSAP Svenska AB och ITCompaniet AB har undertecknat ett partneravtal kring SAP Business One, ett komplett affärssystem för små och medelstora företag. Avtalet innebär att ITCompaniet är SAPs återförsäljare i Norrland för SAP Business One.

ITCompaniet är Norrlands ledande leverantör av affärslösningar och levererar konsulttjänster och produkter som stöd för affärsprocesser, allt baserat på gedigen verksamhetskunskap. ITCompaniet har ett hundratal medelstora kunder inom tillverkande industri och grossisthandel.

– Med SAP Business One har vi hittat ett komplett affärssystem som är lätt att implementera och som samtidigt är en stabil plattform att växa vidare med. För våra kunder innebär SAP Business One en lösning som ökar effektiviteten och höjer lönsamheten, säger Peter Cederlund, grundare och VD, ITCompaniet AB.

– Vi har sett ett ökat intresse kring affärssystem från SAP hos små och medelstora företag från hela Sverige. Med ITCompaniet har vi nu en mycket kompetent partner som kan sälja, implementera och vidareutveckla SAP Business One till våra kunder i Norrland, säger Tobias Andersson, försäljningsansvarig för SAP Business One på SAP Svenska AB.

Om ITCompaniet


ITCompaniet är Norrlands ledande leverantör av affärslösningar. Professionella konsulttjänster och produkter baserade på gedigen verksamhetskunskap är grunden för ITCompaniet. Huvudsysselsättningen är konsultation kring affärslösningar. ITCompaniet har praktisk erfarenhet från IT-branschen inom tillverkning-, handel-, service- och tjänstesektorn samt lång erfarenhet från konsultation inom verksamhetsfrågor, affärssystem, underhållssystem, tidssystem, produktionssystem, kvalitetssystem, dokumenthanteringssystem och webbapplikationer. ITCompaniet har erfarenhet från ett 100-tal affärssysteminstallationer och ett gediget nätverk av partners och leverantörer.