Proclient System ska sälja SAPs affärssystem i Västsverige

StockholmSAP Svenska AB och Proclient Systems AB har undertecknat ett partneravtal kring SAP Business One, ett komplett affärssystem för små och medelstora företag. Avtalet innebär att Proclient blir SAPs återförsäljare i Västsverige för SAP Business One.

Proclient är en av de ledande leverantörerna av affärslösningar i Västsverige och levererar affärssystem, hårdvara, utbildning och support. Proclients kunder är medelstora och mindre företag i Västsverige samt redovisnings- och revisionsbyråer i hela Sverige.

– Med SAP Business One har vi hittat ett komplett affärssystem till ett acceptabelt pris. Systemet är lätt att implementera och bildar en stabil och utvecklingsbar plattform för företag att bygga vidare på i takt med att de expanderar sin verksamhet, säger Tony Ohlin, grundare och VD, Proclient Systems AB.

– Det känns mycket bra att vi nu har en kompetent partner som Proclient på plats, som kan ta hand om de ständigt ökande antalet förfrågningar i denna region, inte minst inom Göteborgsområdet. Dessutom kan de erbjuda lokal support till framtida kunder, säger Tobias Andersson, försäljningsansvarig för SAP Business One på SAP Svenska AB.