SYSteam ska sälja SAPs affärssystem i Småland

StockholmSAP Svenska AB och SYSteam Datakonsult i Växjö och Huskvarna har ingått ett partneravtal kring SAP Business One, ett komplett affärssystem för små och medelstora företag.

– SAP Business One erbjuder i sitt standardutförande den funktionalitet, utan dyra anpassningar, som ett stort antal företag på marknaden idag efterfrågar. Det är just denna egenskap som gör den till ett så bra komplement till vår befintliga portfölj av affärssystemsupport, säger Per Bråkenhielm, regionchef för SYSteam region Öst, där Huskvarna och Växjö ingår.

– I SAP Business One har vi hittat en komplett produkt för kunder som behöver ett lättanvänt affärssystem med rimliga startkostnader. Systemet är smidigt att implementera, lätt att lära och bildar en stabil plattform för företag att bygga vidare på i takt med att verksamheten utvecklas, säger Eddie Freij, ansvarig för SAP Business One på SYSteam i Växjö.

– Med SYSteam i Växjö och Huskvarna har vi nu mycket kompetenta partners som kan sälja, implementera och vidareutveckla SAP Business One till våra kunder i hela Småland, säger Tobias Andersson, försäljningsansvarig för SAP Business One på SAP Svenska AB.

Om SYSteam


SYSteamkoncernen har totalt ca 1000 anställda på 50 orter i Norden. SYSteam arbetar med företag i alla storlekar. Mot små och medelstora företag fungerar SYSteam som en partner och är då en bred leverantör av IT-lösningar, med allt från managementtjänster, affärssystem och systemutveckling till infrastruktur och drift. Stora verksamheter har ofta en intern IT-avdelning. Åt dem erbjuder SYSteam strategi- och affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration och branschlösningar. SYSteamkoncernen omsätter drygt 1000 MSEK. Sedan 2002 äger BURE IT 48% av SYSteamkoncernen medan de övriga 52% ägs av grundarna och medarbetarna på SYSteam.