Gaia ska sälja SAPs affärssystem i Östergötland

StockholmSAP Svenska AB och Gaia System AB i Norrköping har ingått ett partneravtal kring SAP Business One, ett komplett affärssystem för små och medelstora företag.

– SAP Business One erbjuder både befintliga och nya kunder en bra standardiserad affärsplattform som bas för den fortsatta affärsutvecklingen samtidigt som den för oss är ett perfekt komplement till våra egenutvecklade verksamhetsanpassade IT-system, säger Nils Lagnström, VD på Gaia AB

– Med Gaia har vi nu en återförsäljare och strategikonsult med en gedigen erfarenhet av IT-baserad verksamhetsutveckling som kan implementera och vidareutveckla SAP Business One till våra kunder i Östergötland, säger Tobias Andersson, försäljningsansvarig för SAP Business One på SAP Svenska AB.

Om Gaia


Gaia grundades 1994 och är idag ett starkt regionalt IT-företag lokaliserat i Norrköping. Gaia kombinerar verksamhetssystem och organisationsutveckling med IT-system och IT-utveckling. Gaia är sedan länge etablerat som en respekterad leverantör till stora företag och organisationer. Genom en aktiv satsning även på små och medelstora företag etablerar man nu ett nytt affärsområde där man erbjuder standardiserade affärssystemlösningar i samarbete med marknadsledande partners som Microsoft och SAP. Företaget har idag 32 anställda och omsatte 2003 24 Mkr.