Resco, Arete och Connecta utsedda till 2004 års SAP-partners

StockholmResco AB, Arete Affärssystem AB och Connecta AB har i var sin kategori blivit utsedda till 2004 års SAP-partner. Utnämningarna bygger på ett antal bedömingspunkter som SAP går igenom.

Företaget Arete Affärssystem AB har utsetts till 2004 års SAP Business One partner som riktar sig till mindre företag. Arete Affärssystem AB har under 2004 lyckats sälja och implementera flest SAP Business One lösningar i Sverige och dessutom utvecklat och produktifierat Time, ett tidrapporteringssystem, som öppnar upp marknaden för SAP Business One till mindre tjänsteproducerande företag.

Resco AB har av SAP utsetts till 2004 års mySAP All-in-One partner. Resco AB har under 2004 visat att man genom en fokuserad och aktiv företagsledning och personal, tagit stort ansvar i genomförandet av sin strategi för mySAP All-in-One. Genom den nya All-in-One-enheten med dedicerade sälj- och leveransresurser har de skapat en god förutsättning för en lyckad återförsäljarverksamhet

Connecta AB har av SAP utsetts till 2004 års Service Partner. Connecta AB har under 2004 visat att man med hjälp av SAPs applikations- och integrationsplattform SAP NetWeaver kan bygga nya, innovativa och värdeskapande lösningar kring SAPs standardlösningar. Connecta har samtidigt visat sitt SAP-engagemang genom att certifiera absolut flest konsulter även inom nya områden.

Nomineringen sker via ett antal bedömningspunkter där resultaten av SAPs årliga kundundersökning väger tungt. Det implementerande företaget bedöms bl a efter kriterierna: kvalitet på utfört arbete, konsultkompetens inom området affärssystem och integration samt förståelse för kundens behov och verksamhet. Konkurrenter om utmärkelsen är samtliga SAP-partners, inklusive de stora internationella konsultföretagen.

Om Resco


Resco är ett internationellt konsultföretag inom IT, affärssystem och verksamhetsutveckling. Företagets lösningar utvecklar kundernas samverkan med kunder och leverantörer samt effektiviserar interna processer. Företaget, som grundades 1982, har cirka 250 medarbetare i Sverige, Finland och Tyskland. Företaget är noterat på Stockholmsbörsen sedan 1996.

Om Arete Affärssystem


Arete Affärssystem AB är återförsäljare av SAP Business One och kan erbjuda kompletta affärssystemlösningar för de små och medelstora företagen. Arete Affärssystem är Business Partner till SAP i Sverige och har certifierade konsulter med lång erfarenhet av SAPs affärssystem. Företaget erbjuder produkter och tjänster med bästa pris/prestanda. Systemutveckling, driftstöd och kommunikation är andra affärsområden inom Arete-koncernen som i sin tur ägs av TurnIT.

Om Connecta


Connecta är ett konsultbolag som hjälper företag och organisationer i strategiska och tekniska frågor genom att kombinera Management och IT. Bolaget förenar strategi, affärskunnande och informationsteknik för att leverera rätt lösning åt varje kund. Connecta har cirka 300 medarbetare som arbetar inom fyra kompetensområden: Development, Enterprise Applications, Management och Technology. Bolagets fem största kunder är Green Cargo, HP, ICA, RFV och Sony Ericsson.