7000 deltagare på SAP-konferens i Köpenhamn

StockholmNordens största IT-konferens detta år? Ja, i alla fall en av de intressantaste. Hit kommer Airbus vvd och berättar om framtiden. Och hundratalet presentationer hålls av SAP-kunder.

För första gången i SAPs historia står Norden som värd för SAPs i särklass största globala konferens – SAPPHIRE – som i år förväntas samla ca 7000 besökare. Bella Center i centrala Köpenhamn är platsen för årets konferens och IT-mässa den 26-28 april.

– Detta är en unik möjlighet som vi på SAP i Sverige vill ta tillvara på för våra kunders, och partners räkning, där allt från konkreta nyheter och strategier till intressanta kundcase från hela världen kommuniceras, säger Jan Arpi, VD på SAP Svenska AB.

-Hit kommer ett stort antal talare i världsklass och konferensen kommer att ha ett starkt branschfokus, säger Jan Arpi, VD på SAP Svenska AB.

– Vi kan se tillbaka på ett mycket bra kvartal för SAP Svenska AB. För oss är det därför särskilt intressant med ett stort internationellt evenemang i april, fortsätter Jan Arpi.

Konferensprogrammet innehåller ett branschspår med totalt 24 branscher och drygt 140 presentationer samt ett lösningsspår med drygt 180 presentationer.

För detaljerad information om innehållet i konferensprogrammet se www.sap.com/company/events/sapphire