Akribi ska sälja SAPs affärssystem i Sydsverige

StockholmSAP Svenska AB och Akribi System AB i Helsingborg har ingått ett partneravtal kring SAP Business One, ett komplett affärssystem för små och medelstora företag.

– SAP Business One erbjuder den funktionalitet som ett stort antal företag på marknaden idag efterfrågar. Inte minst inom området logistik och kundvård, där den blir ett perfekt komplement till vårt egenutvecklade affärssystem, säger Anders Wallin, försäljningsansvarig för SAP Business One på Akribi System AB.

– Det känns tryggt med en partner som Akribi System, vilka under två decennier utvecklat en gedigen kompetens och förståelse för kunders krav både vad gäller funktionalitet och implementation av affärssystem. Därutöver är deras välutvecklade helpdesk-funktion ett föredöme för hur man organisatoriskt valt att prioritera supportfrågor, säger Tobias Andersson, säljansvarig för SAP Business One på SAP Svenska AB.

Om Akribi System


Akribi System AB grundades 1985 och har sedan dess implementerat egenutvecklade affärssystem på 100-tals mindre och medelstora företag. Bland kunderna finns Svenska Volkswagen, Industrivärden, Europcar och Scandinavian PC Systems. Akribi erbjuder hög kompetens på områden som projektledning, utbildning och systemutveckling och har dessutom en egen avdelning för helpdesk. Akribi är lokaliserat i Helsingborg men kunderna återfinns över hela landet.