CIBER ny mySAP All-in-One partner inom tillverkande industri

StockholmCIBER Sweden AB har ingått ett samarbetsavtal med SAP Svenska AB. Samarbetet avser försäljning och implementation av en förkonfigurerad lösning främst för komponent-tillverkande företag, som baserar sig på SAPs affärssystem mySAP All-in-One.

Det är CIBERs systerbolag i Storbritannien som utvecklat denna förkonfigurerade lösning som idag framgångsrikt implementerats på fem till sex månader av ett dussintal brittiska företag.

– Målsättningen är att erbjuda medelstora företag i branschen ett beprövat standardsystem som bygger på best practice och som tillåter dem att komma igång snabbt, säger Tommy Wickström, ansvarig för mySAP All-in-One, SAP Svenska AB.

CIBER har som bolag lång erfarenhet av SAP, inte minst i Europa där ca 700 av företagets totalt 800 ERP-konsulter har gedigen SAP-kompetens.

– Vi känner att efterfrågan inom detta industrisegment idag motiverar en satsning även från svensk sida. Att valet föll på SAP är naturligt med anledning av CIBER-koncernens uttalade

SAP-fokus sedan flera decennier tillbaka. Dessutom är risktagandet både från vår och kundens sida begränsat mot bakgrund av att det finns en beprövad lösning att tillgå, säger Ann-Catrine Appelquist, VD på CIBER Sweden AB.

Om CIBER

CIBER Inc., grundades 1974 och har idag ca 8.000 anställda i USA, Canada, Storbritannien, Tyskland, Nederländerna, Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tjeckoslovakien, Spanien, Kina, Singapore och Indien. Huvudkontoret ligger i Denver, Colorado. Som företag har CIBER mer än 30 års erfarenhet av affärskritiska system kombinerat med kompetens inom senaste teknologi och dagens krav på användarupplevelse. Genom förvärven av företagen Novasoft och Ascent, under förra året, stärktes vårt SAP fokus ytterligare i Europa. Den svenska delen av CIBER grundades 1994. Vi har tidigare varit kända under namnen Astral, Guide och ECsoft. Sedan början av 2003 har vi förmånen att ingå som ett helägt dotterbolag i CIBER-koncernen. I Sverige arbetar vi även med helhetsåtaganden inom E-lösningar, Business Intelligence, mobila applikationer, samt inom förvaltning.