Teknikmejeriet ska sälja SAPs affärssystem i Sydvästra Skåne

StockholmSAP Svenska AB och Teknikmejeriet AB har ingått ett partneravtal kring SAP Business One, ett komplett affärssystem för små och medelstora företag.

– Vi valde för ett par år sedan att lägga ner ett egenutvecklat system. Vi har lärt oss den långa vägen hur resurskrävande det är att utveckla och erbjuda löpande support och utbildning av ett affärssystem. Det var bla denna insikt som ledde till valet av en finansiellt stabil leverantör som SAP, säger Göte Haluza, VD på Teknikmejeriet AB

– SAP Business One är en bra standardiserad affärsplattform till mindre företag. Samtidigt som den erbjuder en smidig programutvecklings-plattform för de företag som trots allt vill skapa mindre skräddarsydda anpassningar, via ett öppet och flexibelt gränssnitt, tillägger Göte Haluza, VD på Teknikmejeriet AB.

– Med Teknikmejeriet har vi nu en återförsäljare och konsult med god erfarenhet av IT-baserad verksamhetsutveckling som kan implementera och vidareutveckla SAP Business One till våra kunder i Sydvästra Skåne, säger Tobias Andersson, försäljningsansvarig för SAP Business One på SAP Svenska AB.

Om Teknikmejeriet


Teknikmejeriet AB är en sydsvensk leverantör av heltäckande IT-lösningar till små och medelstora företag. Tillsammans med branschledande partners levererar vi ett komplett utbud av tjänster inom våra affärsområden Internetaccess, webbpubliceringsverktyg och affärssystem.