SAP utvidgar framgångsrikt ”Safe Passage Program” till Siebel-kunder

StockholmSedan januari 2005, då SAP introducerade Safe Passage Program, har 29 Oracle-kunder valt att konvertera till SAP, som ett resultat av detta program. Syftet med denna utvidgning av programmet är att erbjuda Siebel-kunder ett alternativ till Oracle, som ett resultat av att Oracle den 12 september annonserade sitt köp av Siebel.

SAP erbjuder med Safe Passage Program nu även Siebel-kunder möjligheten att säkra sina tidigare investeringar. Detta genom att under kontrollerade former succesivt konvertera sina Siebel-lösningar till SAPs integrerade CRM-plattform, my SAP CRM.

-Vi upplever idag att allt fler kunder efterfrågar ett marknads- och säljstöd genom hela värdekedjan. Detta på bekostnad av best-of-breed CRM, som Siebel i åratal gått i bräschen för. Med mySAP CRM kan SAP därutöver erbjuda kunden en naturlig övergång till framtidens tjänsteorienterade arkitektur (SOA), säger Jan Arpi, VD på SAP Svenska AB.

För mer information om innehållet i programmet, se det internationella pressmeddelandet på SAPs globala hemsida: SAP Extends Successful Safe Passage Program to Siebel Customers

Om SAP Safe Passage


SAP Safe Passage Program är ett omfattande erbjudande som primärt vänder sig till de Oracle-kunder som upplever en osäkerhet kring att lösningar av de ursprungliga varumärkena Peoplesoft, JD Edwards och Retek inte kommer att vidareutvecklas och finnas kvar över tiden. SAP Safe Passage Program inkluderar bl.a. investeringsskydd för dessa kunder. I tillägg erbjuds tredjepartsunderhåll för vissa Peoplesoft och JD Edwardslösningar via SAPs dotterbolag Tomorrow Now samt via SAPs nätverk av partners fokuserade på små och medelstora företag. SAP Safe Passage Program lanserades i sin första version i januari 2005 till kunder som använder lösningar från både SAP samt Peoplesoft och JD Edwards. Programmet har därefter utvidgats i ett par steg till att nu senast omfatta Siebel-kunder. För mer information besök:www.sap.com/safepassagesiebel