Utökad lokal support till SAPs HR-kunder

StockholmZalaris har ingått ett supportpartneravtal med SAP. I praktiken innebär detta att företag som använder SAPs HR-system nu får möjligheten att utöka SAPs standardsupport med kompletterande supporttjänster avseende löne- och personaladministrativa processer. Tjänsterna blir tillgängliga för kund i januari 2006 enligt Zalaris VD Ulla Eriksson.

– Vi ser många fördelar för våra HR-kunder med detta avtal, bl.a. att de nu kan få kvalificerad svensk support under kontorstid. Ytterligare en fördel är att utbudet av administrativa supporttjänster kommer att öka i snabb takt. Ett konkret exempel på detta är den nyutvecklade supporttjänsten för löpande underhåll av företagets kollektivavtal, säger Jan Arpi, VD på SAP Svenska AB.

– Våra konsultuppdrag inom ramarna för SAPs HR-lösning har expanderat kraftigt de senaste åren, och samtidigt gjort oss uppmärksamma på det stora behovet av löpande supporttjänster inom bl.a. löneadministration, säger Ulla Eriksson, VD på Zalaris Svenska AB.

– Med över tio års erfarenhet av löne- och personaladministrativa processer i SAPs HR-system kan Zalaris idag erbjuda både kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar, tillägger Ulla.

– Zalaris portal för egenadministration, är ett exempel på användarvänlig lösning, där den anställde både kan läsa och uppdatera sina egna personaluppgifter i SAP-system via ett enkelt webbgränssnitt, kommenterar Jan.

Kort om Zalaris


Zalaris är idag en ledande leverantör av outsourcingtjänster i Norden för processer inom HR, personal och lön. Verksamheten består av de tre affärs-områdena, outsourcing, support och konsulttjänster. Företaget har bl.a.10 års erfarenhet av personalarbete, löneadministration och konsultuppdrag i SAPs

HR-system. Zalaris grundades i Norge år 2000 och sysselsätter idag 75 medarbetare. Företagets huvudkontor är etablerat i Oslo, Norge. I Sverige levererar bolaget sina tjänster från kontor i Stockholm och Västerås.