Ny funktionalitet tillgänglig för SAP-kunder utan kostsam uppgradering

StockholmSAP levererar enligt plan sitt första tilläggspaket till affärssystemet mySAP ERP 2005,
med rena produktförbättringar och ny branschspecifik funktionalitet i form av 100-tals nya standardiserade enterprise services.

All ny funktionalitet till affärssystemet mySAP ERP 2005 kommer fram till 2010 att levereras som tilläggspaket istället för traditionella uppgraderingar. Planen är att leverera två till tre tilläggspaket till mySAP ERP 2005 per år.

– Fördelarna för kund är flera. Längre uppgraderingscykler på fem år är en och möjligheten att succesivt prova på fördelarna med den tjänsteorienterade arkitekturen en annan, säger Tomas Andersson, chef för SAPs lösningsarkitekter i Sverige.

– Men det viktigaste budskapet till våra kunder och partners är att den som en gång investerat i SAPs affärssystem, mySAP ERP 2005, härmed har en stabil och flexibel bas för företagets innovationer under lång tid framöver, tillägger Tomas Andersson.

Det första paketet innehåller ny branschfunktionalitet för bl.a. detaljhandeln och tillverkande industri samt produktförbättringar inom finans- och HR-modulen.

För mer information se det internationella pressmeddelandet SAP Continues to Deliver on the Value of Enterprise SOA
.