TH Green satsar på utökat säljstöd med affärssystemet SAP Business One

StockholmAkribi System AB har tecknat avtal med maskinleverantören TH Green & Co AB, om att införa SAPs affärssystem SAP® Business One. Akribi System AB är ansvariga för försäljning och införande av systemet som omfattar 15-talet anställda på företagets huvudkontor i Arlöv, Skåne.

– I vår bransch är varje kundprojekt unikt. Våra kunder förväntar sig att vi har historiken kring varje reservdel och specifik anpassning i bakfickan. Detta är också en av anledningarna till att vi valde just SAP® Business One, då det erbjuder avancerade rapporter och analyser av kunddata för löpande uppföljning av verksamheten som standard i systemet, säger Johan Green.

TH Green har valt att i en första fas driftsätta SAP® Business Ones huvudfunktioner inom ekonomi och försäljning för att senare även driftsätta systemstöd för företagets centrallager i Arlöv. SAP® Business One ersätter ekonomisystemet Facette och kund- och säljstödsystemet Kontakt.

– Vi letade efter ett affärssystem som kunde ersätta flera av våra befintliga system och samtidigt minska våra kostnader, säger Johan Green, TH Green & Co AB.

– Med SAP® Business One får kunden ett standardsystem som kräver minimalt med anpassningar och i sitt standardutförande erbjuder ett bra stöd för verksamhetens behov inom både försäljning och service, säger Anders Wallin, försäljningsansvarig för SAP® Business One på Akribi System AB.

Om TH Green & Co

Vi är idag 17 anställda fördelat på två kontor, ett i Munkedal samt huvud-kontoret som ligger i Arlöv. Sedan 1946 har vi erbjudit våra kunder inom svensk plastindustri maskiner, verktyg, robotar med hög kvalitet, kapacitet och teknik samt egen service på maskinerna. För mer information se:
www.green-co.se

Om Akribi System

Akribi System AB grundades 1985 och har sedan dess implementerat affärssystem på 100-tals mindre och medelstora företag. Akribi erbjuder hög kompetens på områden som projektledning, utbildning och systemutveckling och har dessutom en egen avdelning för helpdesk. Akribi är lokaliserat i Helsingborg men kunderna återfinns över hela landet. Mer information: www.akribi.se