Watski i drift med SAP och Implema All-in-One Trade Provider

StockholmWatski AB gick i januari i drift med SAP och Implemas branschlösning för handel och grossist, Implema All-in-One Trade Provider. Projektet löpte under fyra månader och övergången till SAP skedde enligt tidplan.

I Implementeringen ingick SAP:s huvudfunktioner inom order, lager, fakturering, ekonomi och controlling samt försäljning och inköp.

Branschlösningen från SAP ersätter tidigare affärssystem från Industri-Matematik.

Om Watski AB

Watski AB är leverantör av båttillbehör och säljer idag sina produkter i Skandinavien via ett nätverk av ca 170 återförsäljare.
www.watski.se

Om Implema AB

Implema AB erbjuder ett helhetskoncept av SAP lösningar till medelstora företag. Våra kunder är både företag som vill nyimplementera SAP och företag som vill utveckla sin befintliga SAP lösning.

Med Implemas paketerade branschlösningar, baserade på SAP All-in-One, erbjuder vi snabba och kostnadseffektiva nyimplementeringar. Vi var pionjärer inom detta segment och har efter närmare 20 SAP nyinstallationer en unik position på den svenska marknaden.

I vårt helhetskoncept ingår förutom nyimplementeringar även tilläggsprojekt, paketlösningar, utbildning, support och drift.

Implema består av drygt 50 medarbetare med gedigen verksamhetsbakgrund och lång erfarenhet av SAP.

Företaget har huvudkontor i Bromma Stockholm och omsätter 65 miljoner SEK.

Mer information

Jörgen Aronsson

VD Implema AB

jorgen.aronsson@implema.se

+ 46 706 44 84 18

www.implema.se