Repona ny partner till SAP

StockholmKonsultföretaget Repona AB har blivit ny Community Partner till SAP Svenska AB. Repona erbjuder SAP-kunder i södra Sverige kvalificerade konsulttjänster inom SAP ERP, systemförvaltning av SAP samt installationsprojekt.

Avtalet avser Reponas 15 konsulter vid kontoret i Lund. Även om Repona är ett ungt företag har konsulterna i snitt över 11 års erfarenhet av SAP.

– Vi är den naturliga SAP-partnern i södra Sverige, säger Hans Montelius, VD för Repona. Vi har under lång tid byggt upp ett kontaktnät som kan säkra tillgång av mycket kvalificerade konsulter till SAP-projekt. Samtidigt är vår supporttjänst mycket uppskattad av våra kunder för de vet att vi ställer upp när det krävs. Slutligen tar vi gärna och hjälper till med försäljning av SAP och kan ta ansvar för en systeminstallation, fortsätter Hans Montelius.

– Genom partnerskapet är vi med i SAPs värdefulla nätverk, vilket stärker oss på marknaden både gentemot kunder och konsulter att anställa. Detta hjälper vår och SAPs expansion, avslutar Hans.

– Repona har mycket stark verksamhetskompetens och kommer tillföra ett stort värde för SAP i kommande kunddialoger i framför allt södra Sverige. Repona bygger sitt erbjudande baserad på mångårig kunskap inom SAP samt gedigen leveranserfarenhet av SAP-system, framförallt mot små och medelstora kunder då man är flexibel i sitt erbjudande, säger Johan Krantz, Territory Sales Executive, Small & Midsize Enterprises, SAP Svenska AB.

Om Repona

Repona är ett självständigt konsultbolag med 100 % fokus på tjänster kring SAPs produkter. Vi har specialiserat oss på SAP ERP, NetWeaver och systemförvaltning. Eftersom vi vill ha kvar våra kunder under lång tid, försöker vi att alltid ställa upp trots kort varsel. Vi är även uppskattade för vår flexibilitet och saklighet och har därför blivit eftertraktade på marknaden.

Mer information hittar du på: www.repona.se