Hedemora Diesel AB väljer SAP Business One

StockholmHedemora Diesel AB har valt att byta ut sitt nuvarande affärssystem. De har valt att installera SAP Business One. SAP partneransvarig för implementeringen är Littlefish AB. Projektet startas omgående och planerad driftstart är den 1 mars 2008.

– I samband med införandet av SAP kommer vi inom företaget att förbättra våra arbetsrutiner och få ett enhetligt sätt att arbeta. Detta kommer att öka kvaliteten på information kring hela vår affärsprocess samt ge ett effektivare logistikflöde, berättar Christer Lundgren, projektledare för SAP implementeringen på Hedemora Diesel AB.

Hedemora Diesel AB som är beläget i Hedemora, har 20 anställda och arbetar med service och support till kunder som har Hedemora dieselmotorer. En stor del av av kunderna återfinns inom sjöfart/offshore/marin och är internationella företag/organisationer. Företagets omsättning under föregående verksamhetsår var 66 miljoner kr.