SAP leverantören Implema fyller tio år

SAP leverantören Implema firar idag tio år som företag. Företaget, som grundades 1 april 1998, har på tio år utvecklats till den ledande svenska SAP aktören inom segmentet små och medelstora företag.

Stockholm― När vi grundade Implema bestod företaget av fyra personer med en vision att paketera SAPs kraftfulla affärssystem så att även små och medelstora företag kostnadseffektivt skulle kunna köra SAP, berättar Jörgen Aronsson, VD och en av Implemas fyra grundare.

Tio år senare har företaget utvecklats till den ledande svenska SAP aktören inom segmentet små och medelstora företag.

― Våra allra första kunder var riktigt modiga. De var pionjärer som fick visa vägen för de företag som idag implementerar SAP Business All‐in‐One, fortsätter Jörgen Aronsson. Nyckeln till vår framgång är vårt hundraprocentiga fokus på SAP och segmentet små och medelstora företag. Vi har under åren genomfört närmare 20 SAP nyinstallationer, vilket är helt unikt på den svenska marknaden.

― Idag är SAP ett givet alternativ för små och medelstora företag och vi bedömer att SAP kommer att vara en vinnare i den konsolidering som kommer att ske på marknaden de kommande fem åren, avslutar Jörgen Aronsson.

Implema fortsätter att expandera och har under 2007 etablerat nya kontor i Malmö, Helsingborg, Linköping och Karlstad. Företaget har sjuttio anställda och omsätter 100 miljoner SEK. Huvudkontoret ligger i Bromma, Stockholm.

Mer information

Implema AB
Jörgen Aronsson, VD
tel: + 46 706 44 84 18
e‐post: jorgen.aronsson@implema.se

Om Implema

Implema har tio års erfarenhet att som helhetsleverantör erbjuda SAP‐lösningar till medelstora företag. Med Implemas certifierade SAP Business All‐in‐One lösningar, erbjuder företaget snabba och kostnadseffektiva nyimplementeringar. Som pionjärer inom detta segment, har Implema efter närmare 20 SAP nyinstallationer, en unik position på den svenska marknaden.

Med hundraprocentigt fokus på SAP erbjuder företaget förutom nyimplementeringar även tilläggsprojekt, paketlösningar, utbildning, support och drift.

Implema består av sjuttio medarbetare med gedigen verksamhetsbakgrund och lång erfarenhet av SAP. Företaget har huvudkontor i Bromma, Stockholm, och regionkontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Linköping och Karlstad. Implema omsätter 100 miljoner SEK.

Företaget grundades 1998 av Björn Ödewing, Niklas Lindefelt, Jörgen Aronsson och Tomas Gustafsson. Samtliga fyra grundare är fortfarande huvudägare och aktiva inom företaget.
www.implema.se

Bildbank

Högupplösta bilder på Implemas grundare finns att ladda ned på Implemas webbplats www.implema.se. Välj Press Nyheter och sedan Bildbank i vänstermenyn.