Jan Fornell utsedd till regionchef för Implema Linköping

Jan Fornell är utsedd till regionchef för SAP leverantören Implemas kontor i Linköping. Implemas målsättning är att snabbt ta positionen som den ledande affärssystemleverantören till medelstora företag i regionen.

StockholmImplema har tio års erfarenhet av kostnadseffektiva SAP implementeringar hos medelstora företag. För att kunna arbeta nära våra kunder etablerade Implema förra året ett av sina nya regionkontor i Linköping. Med Jan Fornell vid rodret, planerar vi en snabb tillväxt med flera nya SAP kunder och fler medarbetare i regionen, berättar Jörgen Aronsson, VD Implema.

Implema Linköpings regionchef Jan Fornell har tjugo års erfarenhet från affärssystem. Han kommer från affärssystemleverantören IFS där han sedan 1996 arbetat inom företagets konsultverksamhet med lokala och globala kunder, senast som konsultchef inom IFS Scandinavia.

Jan Fornell berättar:
‐ Lokal närvaro är otroligt viktigt för våra kunder. Med Implemas långa erfarenhet, starka kundfokus och unika paketering av SAP, är det min bedömning att SAP och Implema snabbt ska bli det naturliga valet för företag i regionen. Implemas etablering i Linköping innebär också att nya attraktiva och kvalificerade arbetstillfällen skapas för personer som vill utvecklas inom SAP, vilket jag ser som mycket positivt för regionen. Målet är att Implema Linköping inom en treårsperiod ska ha en kundbas på ett tiotal nya SAP kunder.
Jan Fornell tillträdde som Regionchef för Implema Linköping den 4 augusti 2008.

Mer information
Jörgen Aronsson, VD Implema AB>

tel: + 46 706 44 84 18>

e‐post: jorgen.aronsson@implema.se

Jan Fornell, Regionchef Implema Linköping >

tel: + 46 702 611 444>

e‐post: jan.fornell@implema.se

Om Implema
Implema är ett konsultbolag som erbjuder medelstora företag helhetslösningar inom affärssystemet SAP. Implema grundades 1998 och är idag den ledande svenska SAP aktören inom SAP Business All‐in‐One. Företaget har huvudkontor i Bromma Stockholm samt regionkontor i Linköping, Karlstad, Malmö och Helsingborg. 2007 blev Implema valda till Årets Svenska SAP partner. Företaget omsätter 100 miljoner kronor
Implemas regionkontor i Linköping etablerades 2007 och har idag ansvar för företagets verksamhet i Östergötland och Småland. Implema Linköpings kontor ligger på Engelbrektsgatan i centrala Linköping.

www.implema.se