Implema Integration Provider verifierad av SFTI för svefaktura och elektronisk handel med offentlig sektor

StockholmMed Implema Integration Provider kan företag snabbt och säkert införa nya integrationslösningar för elektronisk utväxling av information med företagets kunder och leverantörer.

Inom offentlig sektor är det sedan 1 juli 2008 krav på att all fakturahantering skall ske elektroniskt i formatet svefaktura. För att möjliggöra handel med offentlig sektor stödjer Implema Integration Provider i senaste releasen formatet svefaktura och finns med på SFTI:s vita lista över verifierade lösningar.

Andreas Axell, produkchef för Implema Integration Provider, berättar:

– Vi lanserade Implema Integration Provider under hösten 2007. Idag finns lösningen i drift hos Implemas kunder Byggbeslag och Gycom som båda hanterar alla sina elektroniska meddelanden med kunder och leverantörer genom Implemas lösning. När vi nu även har stöd för handel med offentlig sektor får nya och existerande kunder ännu fler möjligheter att effektivisera sina administrativa rutiner.

Ladda ned Implema Integration Provider Produktblad (pdf)

Mer information: <br 7<
Andreas Axell
Mobil: +46 (0) 709 105 368
e-post: andreas.axell@implema.se

Om Implema
Implema är ett konsultbolag som erbjuder medelstora företag helhetslösningar inom affärssystemet SAP. Implema grundades 1998 och är idag den ledande svenska SAP aktören inom SAP Business All-in-One. Företaget har huvudkontor i Bromma Stockholm samt regionkontor i Linköping, Karlstad, Malmö och Helsingborg. 2007 blev Implema valda till Årets Svenska SAP partner. Företaget omsätter 100 miljoner kronor
www.implema.se