Nu kan små och medelstora företag räkna ut besparingspotentialen online

StockholmMed SAPs online-verktyg SAP Business Savings Calculator kan företag enkelt se hur mycket pengar som kan sparas genom att implementera SAPs ERP-lösning SAP Business All In One på verksamheten.

– Ett affärssystem är inte magi, utan ett bra verktyg för företag som vill få bättre kontroll, förståelse och insikt i verksamheten. Dessa tre aspekter är avgörande för att bygga en grund för proaktivitet och flexibilitet i verksamheten, säger Mattias Bolander, Sverigechef för små och medelstora företag, SAP Svenska AB

I det modulbaserade SAP All In One erbjuds små och mellanstora företag möjligheten att själva plocka ut exakt vilka funktioner de behöver. Förra året lanserade SAP sin SAP Business All In One Configurator där företag kan få ett direkt prisestimat på vad en investering i en SAP Businsess All In One-lösning skulle kosta för det egna företaget.

Tillsammans med SAPs Business Savings Calculator kan företag nu även se hur mycket de skulle spara genom att implementera samma lösning.

– Små och mellanstora företag har sällan interna resurser för att göra omfattande förstudier och utvärderingar inför IT-investeringar. Med våra online-verktyg kan företag snabbt få en precis bild av kostnad – och ännu viktigare – effekt och besparingspotential i verksamheten, säger Mattias Bolander.

SAP All In One är ett modulbaserat system där små och mellanstora bolag verksamma inom detaljhandel, tjänstesektorn eller tillverkande sektor kan skräddarsy ett ERP-system för det egna företaget. SAP All In One innehåller moduler för redovisning, inköp, försäljning och distribution, budgetering och personalfunktioner.

För att testa SAP Business Savings Calculator, vänligen följ länken;
https://www.sharkfinesse.com/sapbvc/businessvaluecentre.cfm?fn=BusinessSavings&ln=Campaign&em=a.b@sap.com&co=SME&lang=swd

För att testa SAP Business All in One Configurator, vänligen följ länken;
http://www.sapconfigurator.com/dojo/apps/se/solution-configurator-v015.jsp?&lang=sv&campaign=CRM-SE09-SME-CRC_A1C_01

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Mattias Bolander, Sverigechef för små och medelstora företag, SAP Svenska AB
Mobil: 0733-58 76 46
Mail: mattias.bolander@sap.com